Samsung Galaxy Pocket Covers

Samsung Galaxy Pocket Covers

Køb et cover til din Samsung Galaxy Pocket her! Vi har Danmarks største udvalg og bedste kvalitet. Samtidig holder vi omkostningerne ned, så du kan få et smart cover til billige penge. Vores covers til Samsung Galaxy Pocket fås i rigtig mange forskellige materialer, farver og typer. Vi har både bumper covers, silikone covers og plastik covers. Vi har også Samsung Galaxy Pocket cover, der er fremstillet af flere forskellige materialer, så du kan opnå en endnu bedre beskyttelse. Disse covers er ekstra beskyttende, da det hårde og det bløde materiale komplementer hinanden og sikre maksimal beskyttelse for din telefon.

12 vare(r)

pr. side

12 vare(r)

pr. side

Cover til Samsung Galaxy Pocket

Er du på jagt efter et cover til Samsung Galaxy Pocket, så er havnet på den rigtige e-shop. Vi har det største sortiment af tilbehør og covers til smartphones. Desuden har vi gratis fragt på alt uanset hvor meget du køber for. Vi sender ud frem til kl. 17.00 på alle hverdage. Vi har alle slags cover, så det er lige gyldigt om du helst vil have bløde covers eller hårde covers. Vi har også de moderne dobbelt beskyttende covers. Se også sektionen med vores flotte specialdesignet covers særligt til denne smartphone model. Vi har også de tynde bumper covers, hvis du bedre kan lide denne slags.

Samsung Galaxy Pocket blødt cover

Vi har både silikone covers og de nu meget efterspurgte Samsung Galaxy Pocket TPU cover. Vi har et stort diversificeret udvalg af forskellige bløde Samsung Galaxy Pocket cover. De fås alle i mange forskellige farver og typer. Vi har to slags bløde covers. TPU og silikone Samsung Galaxy Pocket cover, der hver især beskytter din  telefon rigtig godt mod slag og tab. Især, hvis du ved et uheld kommer til at tabe din telefon. Et blødt cover sikrer bedst, at din telefon ikke går i stykker eller får grimme ridser. Det bløde materiale absorbere nemlig trykket fra faldet. Et hårdt cover vil derimod ikke være nær så godt, da der ikke formår at suge så meget af stødet til sig, som bløde materiale gør det. Tilgengæld har det andre helt klare fordele, som vil blive nærmere belyst i det næste afsnit.

Hårdt cover til Samsung Galaxy Pocket

Vores hårdt cover til Samsung Galaxy Pocket er bearbejdet i enten hårdt PC plast, alu, en anden type plast eller af flere forskellige typer af materialer. Hvad coveret er fremstillet af fremgår altid af produktbeskrivelsen. Et hårdt cover kan gøre din telefon mere unik og personlig. En ekstra fordel ved et hårdt cover er også, at de er mere modstandsdygtige overfor spidse genstande, der eller ville kunne påføre din mobil ubehagelige skrammer. Et hårdt cover er rigtig godt, da det på en helt anden måde gendriver hårde genstande, som støder ind i din telefon. Dette kunne f.eks. være nogle nøgler i din taske.

Dobbelt beskyttende cover til Samsung Galaxy Pocket

For den suverænt bedste og mest optimale beskyttelse til din Samsung Galaxy Pocket anbefaler vi et kombi cover. Det er fremstillet med en blød kerne inden i og en hård skal udvendigt. Dette sikrer din telefon så godt som muligt mod varige skader.