Samsung Galaxy Note7

Samsung Galaxy Note7

Samsung Galaxy Note7 udkom i august 2016, vejer 169 gram og er imponerende 7.9mm tynd! Det først man bider mærke i ved denne smartphone er dets fremragende 5.7” SuperAMOLED skærm med en opløsning på 1440x2560 og hele 518 pixels per tomme! Skærmen er perfekt til daglig brug og til at se film på uden at du bliver irriteret. Der medfølger en stylus til Note7 som giver dig mange flere anvendelsesmuligheder og som udvider dets brugsformål betydeligt. Smartphonen har en Octo-core processor, anvender et Exynos 8890 Octa chipset og så har den hele 4 GB ram, så du kan godt sætte dine forvenninger op! Alt kører flydende på denne smartphone og du behøver aldrig at vente på at en applikation bliver åbnet. Galaxy Note7 har hele 64 GB lagerplads som standard som dog kan blive udvidet med op til 256 GB via den integrerede microSD slidse. Du kan også tage SIM2 slidsen i brug og udvide lagerpladsen med helt op til 512 GB i alt! Den har et 3500 mAh batteri som burde kunne holde smartphonen kørende i et døgn uden problemer og da den også understøtter hurtig opladning, er strøm ikke noget som du behøver at bekymre dig synderligt om. De 2 kameraer på henholdsvis 12 og 5 megapixel tager glimrende billeder og fungerer som tiltænkt. Endeligt bør det nævnes at Note7 er IP68 certificeret og således vandtæt ned til 1.5 meters dybde i 30 minutter og så er det selvfølgeligt et plus at den anvender et USB Type-C stik, så du er sikker på at du altid vender stikket korrekt!

Hos Lux-case kan du finde et væld af produkter til din smartphone! Vi har et kæmpe udvalg som blandt andet indeholder etuier, covers, høretelefoner, mini-højtalere, powerbanks, skærmbeskyttelse og meget andet! Vi er dermed også sikre på at du nok skal finde frem til noget som falder i din smag i vores sortiment. Bestiller du dit nye tilbehør inden kl 17 alle hverdage, så sender vi det samme dag og vi har som altid gratis levering!

 

gratis

Gratis levering

✔ Dagligt med Post Danmark

✔ Alle produkter på lager

✔ Udvidet fortrydelsesret

emaerket

e-mærket

✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-

✔ En nem og gennemskuelig handel

✔ Løbende kontrolleret

 

support

Fantastisk support

✔ Telefon eller email alle hverdage

✔ For vore kunders skyld

Cover og etuier til Galaxy Note7

Leder du efter et beskyttende cover til din nye smartphone? Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg og vi er derfor også sikre på at du nok skal kunne finde noget som falder i din smag i vores sortiment. Vores store udvalg giver dig mulighed for at vælge imellem mange forskellige farver, motiver og materialer. Vælger du fx et cover lavet af TPU får du både beskyttelse mod ridser og skrammer og mod stød og slag grundet materialets elastiske egenskaber som fungerer støddæmpende. Vi har også et stort udvalg af etuier, så hvis du er træt af at sidde med din smartphone i hænderne og har behov for at opbevare dine kort sammen med din smartphone, så handler det blot om at gå på opdagelse i vores sortiment og finde dit nye etui!

Powerbanks til Galaxy Note7

Mangler du en ny powerbank til din nye smartphone? Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af powerbanks som sørger for at du altid har strøm lige ved hånden. Undgå at stå i en situation hvor du ikke kan få opladet din smartphone og ikke kan komme i kontakt med omverdenen når du køber en powerbank. Vi har mange forskellige modeller at vælge imellem. Vi har blandt andet en powerbank som kan oplade flere enheder på samme tid (en funktion som dine venner uden tvivl vil sætte pris på og udnytte) og en powerbank som kan blive opladet ved hjælp af solens stråler! Der er mange forskellige kapaciteter og farver at vælge imellem, så gå på opdagelse i vores sortiment og find frem til det du mangler! Det er altid en god ide at tage din powerbank med på farten, så du aldrig løber tør for strøm.

Skærmbeskyttelse til Galaxy Note7

Note7 har en utrolig god skærm og vi anbefaler derfor at du passer ekstra godt på den. Hos Lux-case finder du mange forskellige typer skærmbeskyttere. Fælles for dem alle er dog at de giver god beskyttelse, de er pasformet og så er de utrolig nemme montere på din smartphone. Du finder både skærmbeskyttelsesglas og skærmbeskyttelsesfilm i vores udvalg. En uheldig ridse kan hurtigt blive et irritationsmoment hver gang du bruger din smartphone. Betragt derfor også en skærmbeskytter som en investering som sørger for at din smartphone har en lang levetid! Det kan som regel ikke betale sig at reparere en smartphone der er gået itu, så med en skærmbeskytter er der mange penge at spare på sigt.