Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 (markedsført som Samsung Galaxy Note8) er en Android smartphone designet, udviklet og markedsført af Samsung Electronics. Den blev introduceret den 23. august 2017, og er efterfølgeren til Samsung Galaxy Note 7.

Denne smartphone er ikke mindre end en sensation. Den har en ekstrem høj billedopløsning på 1140 x 2940 pixel. Den har naturligvis fristes man til at sige både HDR, og er fremstillet i robust Gorilla Glass 5. Samsung Galaxy Note 8 bruger operativ system Android 7.1.1 og chipset er Exynos 8895 Octa. Hovedkameraet er 12 MP og det sekundære kamera er også sekundær 12 MP. Kameraet har desuden Geo-tagging, 4K video  9MP billede optager, touch focus, ansigt/smil genkendelse.

Samsung Galaxy Note 8 har videooptagelse i [email protected], [email protected], [email protected], HDR, dual-video og det sekundære kamera optager er 8MP og optager i [email protected]

Batteriet er  Li-Ion 3300 mAh som ikke kan fjernes og har taletid på op til 22 timer eller musik spilletid på og til 74 timer.

Til sidste men ikke mindst kan nævnes den specielle elektroniske pen til Samsung Galaxy Note 8. Note 8 har en forbedret pen, som man kan arbejde meget præcist med til billedredigering, sketcher og lignende, hvor en finger er for klumpet til at arbejde præcis med.

Her hos Lux-case kan du finde alt det du mangler af tilbehør til Samsung Galaxy Note 8. Vi har et af danmarks største udvalg af tilbehør til så der burde være noget for enhver smag. Vi har blandt andet covers, skærmbeskyttere, etuier, mini-højtalere, Powerbanks og alt andet som du ellers kan være på udkig efter. Hvad venter du på ?. Find det du mangler i dag. Det handler sådan bare om at gå på opdagelse i vores store udvalg og få tilbehøret bestilt

Din Samsung Galaxy Note 8 er en smuk men også en dyr telefon. Det kan altid betale sig at beskytte din telefon. Hvad med at anskaffe dig et cover fra Lux-case som beskytter din smartphone mod slag og stød. Du kan nyde din telefon helt stressfrit, uden at skulle bekymrer sig om få din telefon beskadiget. Vælg imellem mange flotte farver, motiver og materialer.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Flotte covers til Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 er en dyr smartphone. Det gælder om at ikke tage nogen risiko. Her hos lux-case har vi covers til enhver smag. Vi har covers I materialer som plastik, silikone og læder. Vores covers giver fuldt all-round beskyttelse og nogle kommer sågar med kickstand til håndfrie brug. Vores covers er også ofte hybrid, hvilket vil sige at det er fremstillet af forskellige materialer som gør det ekstra stærkt.

Smarte etuier til Samsung Galaxy Note 8

Med vores store udvalg af etuier til Samsung Galaxy Note 8 kan du altid være sikker på at din telefon har den størst mulige beskyttelse, samtidig med at du bære den med stil. Samsung Galaxy Note 8 er en dyr telefon og det kan altid betale sig at anskaffe sig et etui, der yder optimal beskytttelse.

Vores etui findes i mange materialer som ægte læder, kunstlæder, plastik og silikone. Disse etuier kommer med mange funktioner som magnetisk lås, kan sammenfoldes til håndfri brug og har indbygget pung bare for at nævne nogle få.