Samsung Galaxy J7 (2017)

Samsung Galaxy J7 (2017)

Samsung Galaxy J er en smartphone udviklet og fremstillet af Samsung, der fungerer på Android-platformen. Denne telefon blev oprindeligt udviklet til japansk mobilbatteri NTT DoCoMo i efteråret 2013, og den oversøiske version blev oprindeligt udgivet i Taiwan i december 2013.

I July 2017 blev serien yderligere udvidet med 3 modeller nemlig J3 (2017) J5 (2017) og J7 (2017). Samsung Galaxy J7 (2017) er den mest advancerede og dyreste i serien, men stadigt en budget telefon som blev introduceret på den danske marked til en vejledende pris på godt 2500 kr i standard versionen. Man for med Samsung Galaxy J7 (2017) rigtig meget smartphone for pengene.

Platformen er Android 7.0 (Nougat) men en Octa-core 1.6 GHz Cortex-A53 processor så denne smartphone yder rå maskinkraft.

Skærmen er kæmpe 5.5 tommer Super AMOLED touchscreen med 16 millioner farver og en billedopløsning på 1920 x 1080 pixels med 16:9 ratio.

Standard hukommelsen er 2/64 GB, 3 GB RAM og kan udvides up til 256 GB ved ekstren microSD kort. Både front -og bagkamera er 13 MP og det primære kamera har blandt andet Geo-tagging, touch focus, face detection og HDR. Den optager video i Fuld HD [email protected] og har LED flash. Endeligt kan man sige batteritypen er Lithium-ion med en taletid på up til 24 timer på 3G netværk og imponerende 91 timer musikafspilning så også her viser denne telefon styrke. Endelig kan det siges at Samsung Galaxy J7 (2017) låses op med fingeraftryk, har EDGE skærm og kompass for at nævne andre små features.

Her er altså tale om en ganske advanceret telefon som stadigt går under betegnelsen budget smartphone eller såkaldt middlerange . Vi kan herfra kun konstatere at man får rigtig meget elektronisk isenkram for pengene i Samsung Galaxy J7 (2017) og som altid klare Samsung sig godt i det fleste test på internetet. Det er også tilfælde med Samsung Galaxy J7 (2017).

Her hos Lux-case har vi mange flotte og smukke cover i mange former og i udsøgt design. Vi har et af danmarks største udvalg af cover til din Samsung Galaxy J7 (2017). Vores covers finde i mange forskellige materialer som plastik, silikone, akryl og kunstlæder. Vores cover er unikke og findes med flotte motiver. Vi har blandt andet også covers som har roterende kickstand til håndfri brug. Tjek her på Lux-case vores mange cover og køb hutigst muligt, så er din telefon beskyttet beskyttet til alle tider.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Flotte covers til Samsung Galaxy J7 (2017)

Kunne du godt tænke dig et nyt cover til din smartphone? Det kan altid betale sig at beskytte sin kostbare smartphone imod slag eller skrammer. Et cover er billigt i forhold til prisen på en reparation. Her hos lux-case har vi et af Danmarks største udvalg af covers til Samsung Galaxy J7. Vi har blandet andet covers i materialer som silikone, læder og plastik. Vi har cover med flere funktioner som blandt andet Kickstand. Bestil i dag og modtog hurtigst muligt med posten. Det kan altid betale sig at beskytte din telefon.

Smarte etuier til Samsung Galaxy J7 (2017)

Mangler du et beskyttende etui til din smartphone? Det er en god investering at købe et etui til din Samsung Galaxy J7 og som vil beskytte din smartphone til alle tider. Vores etuier har mange flotte smukke tryk og print samt udført i udsøgt materiale som kunstig læder, ægte læder, silikone og plastik. Vores etuier har mange funktioner som indbygget pung, kan foldes til håndfri brug og har magnetlås. Køb i dag og modtag dit nye etui med posten hurtigst muligt.

Beskyttelsesskærme til Samsung Galaxy J7 (2017)

Savner du en ny beskyttelsesskærm til din Samsung Galaxy J7 (2017)?. Her hos lux-case har vi et af Danmarks bedste udvalg af beskyttelsesskærme til Samsung Galaxy J7 (2017). Vi har skærme der er fremstillet i kemisk forarbejdet ægte glas. Vores skærme er ultra tynd og har en hårdhed på 9H. Vores skærm vil beskytte din skærm imod ultra violet lys samtidig med den beskytter imod ridser og skrammer. Køb i dag og modtag din nye beskyttelsesskærm med posten i dag.