Samsung Galaxy J5 (2017)

Samsung Galaxy J5 (2017)

I Juli 2017 udgav den koreanske elektronik gigant tre buget smartphones til Samsung Galaxy J-serien. Samsung Galaxy J5 (2017) er en prisstærkt alternativt, hvor man for en meget advanceret og moderne smartphone til en overkommelig pris. Galaxy J5 er smuk og er fint skruet sammen omkring en solid metalramme. Sammen med subtile kromkanter langs knapperne ser J5 langt finere ud, end hvad man kunne frygte, når prisen nu er så lav.

Samsung Galaxy J5 (2017) har et 13 MP kamera og sekundær kameraet er ligeledes imponerende 13 MP. Videon optager i 1080p og kameraet har desuden funktioner som Geo-tagging, touch focus, face detection, og HDR.

På displayet siden viser Samsung Galaxy J5 (2017) sin store styke. Den kommer med en super AMOLED 5.2 tommer touchscreen. I forhold til prisen er det en meget advanceret skærm som normalt sidder i langt dyrer smartphones. På den rå maskinkraft side kommer Samsung Galaxy J5 (2017) med Octa-core 1.6 GHz Cortex-A53 CPU og styresystemet er Android 7.0 (Nougat).

Batteriet er også super stærk oh er Li-Ion 3000 mAh. Det kan holde 21 timer på 3G og op til 83 timer på musik play. For en smartphone der blev introduceret til en pris på under 2000 kr for man utroligt meget telefon for pengene her og specielt Super AMOLED skærm og ikke normalt LCD gør den yderst atraktiv.

Mangler du et nyt etui til din Samsung Galaxy J5 (2017) ?. Her hos Lux-case har antal et stort udvalg af etuier til Samsung Galaxy J5 (2017). Vi har blandet etuier i kunstlæder, ægte læder og plastik. Mange af vores etuier har udover at være beskyttende, funktioner som foldbare til håndfri stand, har indbygget pung og har magnetisk låse funktion. Se vores store udvalg og find det etui der passer dig her på Lux-case.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Flotte covers til Samsung Galaxy J5 (2017)

Det kan altid betale sig at købe et cover til din Samsung Galaxy J5 (2017) , inden uheldet er ude. Hos Lux-case har vi altid et stort udvalg af covers til Samsung Galaxy J5 (2017) .

Vi har noget for enhver smag og vores covers findes materialer som kunstlæder, plastik, silikone og hybrid. Vores covers har desuden mange smarte funktioner som blandt andet kickstand til håndfri brug og covers der ikke efterlader fingeraftryk, for blot at nævne nogle få. Slip for at bekymring i dag. Det kan altid betale sig at være på forkant!

Smarte etuier til Samsung Galaxy J5 (2017)

Med vores store udvalg af etuier til Samsung Galaxy J5 (2017) kan du altid være sikker på at din telefon har den størst mulige beskyttelse samtidig med at du bære den med stil. Samsung Galaxy J5 (2017) er en dyr telefon og det kan altid betale sig at anskaffe sig et etui, der yder optimal beskytttelse. Vores etui findes i mange materiale som ægte læder, kunstlæder, plastik og silikone. Disse etuier kommer med mange funktioner som magnetisk lås, kan sammenfoldes til håndfri brug og har indbygget pung for at nævne nogle få.

Beskyttelsefilm til Samsung Galaxy J5 (2017)

Det kan altid betale sig at at købe beskyttelsesfilm til Samsung Galaxy J5 (2017). Vi har et kæmpe udvalg af beskyttelsesfilm. Vores beskyttelsesfilm er selvklæbende og efterlader ikke spor når den tages af igen. Beskyttelsesfilmen er HD klart og nemt et bruge. Undgå ridser og skrammer til din skærm og køb beskyttelsesfilm til din Samsung Galaxy J5 (2017).