Samsung Galaxy J5 (2016)

Samsung Galaxy J5 (2016)
Samsung Galaxy J5 (2016) kom på markedet i marts 2016. Den vejer blot 159 gram og er 8.1mm tynd og fås i farverne hvid, sort, guld og rødguld! Den har en 5.2” AMOLED skærm med en opløsning på 720x1280 og hele 282 pixels per inch! Galaxy J5 har et lynhurtig Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 chipset og en Quad-core 1.2 GHz Cortex-A53 processor som sørger for at alt kører flydende og at dine apps åbnes øjeblikkeligt. Med 2 GB ram er der ikke meget som du kan kan kaste efter denne smartphone, som den ikke vil kunne klare. Samsung Galaxy J5 (2015) har 16 GB internt lagerplads som dog kan udvides op til 256 GB med et MicroSD kort via den dedikerede kortslidse. Med et 13 megapixels primært kamera kan du skyde billeder i god kvalitet og dets 5 megapixel sekundære kamera er perfekt til Skype opkald eller til at tage selfies med. Det er værd at fremhæve at batteriet i denne smartphone er udskifteligt, så selvom det ”kun” er på 3100 mAh, så kan du med fordel have et ekstra liggende i reserve, så du altid har strøm lige ved hånden.

Hos Lux-case kan du find alt det du måtte stå og mangle til din smartphone! Vi har Danmarks største udvalg af covers og etuier, så der er helt sikkert noget for enhver smag! Vi har naturligvis også et stort udvalg af skærmbeskyttelsesfilm og skærmbeskyttelsesglas, så du kan skåne skærmen på din smartphone for ridser og skrammer. Mangler du et kabel, et par nye høretelefoner eller en ny oplader? Hos Lux-case kan du finde det hele! Vi har også powerbanks, mini-højtalere og en masse forskellige gadgets til din smartphone! Hvad venter du på? Gå på opdagelse i vores store sortiment!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers og etuier til Galaxy J3 (2016)

Leder du efter et cover eller et etui til din smartphone? Hos Lux-case kan du finde alt hvad du måtte forlange af et etui eller et cover! Vi har Danmarks største udvalg og vi er derfor også sikre på at du kan finde hvad du mangler her hos os! Du kan blandt andet finde etuier med indbygget holdere, så du ikke altid behøver at sidde med din smartphone i hænderne når du ser film. Vi har også etuier med indbygget kortholder, så du nemt kan tage din kort med dig på farten sammen med din smartphone. Vælg imellem mange forskellige farver, materialer og motiver! Gå på opdagelse og find frem til det du mangler i dag og få det bestilt! Vi sørger naturligvis for at du har det i hænderne hurtigst muligt.

Powerbanks til Galaxy J3 (2016)

Det er irriterende at løbe tør for strøm og det er altid irriterende når det sker og der ikke er en stikkontakt i nærheden. Bestiller du en powerbank er du altid sikker på at du har strøm lige ved hånden. Vores store sortiment giver dig mulighed for at vælge imellem mange forskellige typer powerbanks. Vi har blandt andet powerbanks som kan blive opladet ved hjælp af solens stråler - perfekt til vandreture eller til camping. Du kan også finde powerbanks som kan oplade flere enheder på samme tid og powerbanks som understøtter lynhurtig opladning! Vælg imellem mange forskellige kapaciteter, størrelser og farver og slip for at skulle bekymre dig om hvorvidt du har strøm nok på din smartphone eller ej.

Mini-højtalere til Galaxy J3 (2016)

Mangler du en smart mini-højtaler? Hos Lux-case kan du finde massevis og vi har selvfølgelig mange forskellige farver at vælge imellem, så du kan få den i lige præcis den farve som du ønsker. Vi har både mini-højtalere som kan oplade din smartphone imens at de afspiller musik og er du nervøs for regnvejr og utilsigtede skader, så har vi selvfølgelig også vandtætte og robuste modeller du kan vælge! Vi har endda mini-højtalere som afgiver et flot lysshow i LED i takt med musikken og som du selv kan ændre på. Der er endda mulighed for at downloade andre lysshows. Uanset hvad du måtte mangle, så sørger vi naturligvis for at du har din nye mini-højtaler i hænderne hurtigst muligt. Hvad venter du på? Gå på opdagelse i vores store udvalg!