Samsung Galaxy J3 (2017)

Samsung Galaxy J3 (2017)
Samsung Galaxy J3 (2017)

Samsung er ofte populære, når det kom til prisbillige smartphones. Selskabets udvalg er nemlig enormt og man kan derfor altid finde en Samsung-mobil, der matcher netop ens pengepung og behov. I juli 2017 præsenterede Samsung 3 nyheder katagorien af mellemdyre mobiler nemlig Galaxy J (2017) serien, hvor denne artikel handler om Samsung Galaxy J3 (2017) der er den billigste og mindst advancerede udgave af de 3. På trods af Samsung Galaxy J3 (2017) er en af de billigere smartphones i denne prisklasse, så for man altså rigtig advanceret isenkram i denne smartphone. Samsung Galaxy J3 (2017) har først og fremmest 5 tommer Amoled HD skærm, hvor andre budget smartphones blot har LCD display. Den kører på det operativ systemet Nougat 7.0 og har en Quad-core 1.4 GHz Cortex-A53 CPU processor.

Den primære kamera har 13 MP og det secondære kamera 5 MP med LED flash. Kameraet har features som Geo-tagging, touch focus, face detection og HDR. Den optager video i 1080pixel og alt dette må siges at være meget kraft for en budget telefon der har ligger i en prisklasse omkring 1300 kroner siden den kom på markedet. Prisen vil sansynligvis sandsynligvis falde i takt med at modellen bliver ældre. Denne smartphone er lavet af plastik men ligger utrolig godt og sikkert i hånden.

Alt i alt kan man sige at Samsung leverer varen. Denne smartphone er rettet til dig, der gerne vil have en god skærm til video brug med høj opløsning, til en billig pris.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Flotte covers til Samsung Galaxy J3 (2017)

Står du og mangler et cover til din Samsung Galaxy J3 (2017) ? Så led ikke længere. Her hos Lux-case har i lige detop det cover du står og mangler. Vi har hybridcover fremstillet i plastik og silikone samt cover der er betrukket med læder. Vi har cover der yder esktra beskyttelse til din smartphones kamera linser og cover som har flot design blandt andet mede dæk-motiv eller edderkoppespin motiv. Farverne på vores cover er yderst holdbare og vil aldrig falme.

Smarte etuier til Samsung Galaxy J3 (2017)

Mangler du etui til din Samsung Galaxy J3 (2017) ? så har vi helt sikkert lige netop det etui du står og mangler. Vi har læderetui og etui der er fremstillet i plastik og silikone. Vi har etuier med indbygget pung og etuier som kan sammenfoldes til håndfri burg så du kan streame film og se web-tv på dem. Desuden har har mange af vores etuier meget smukke print eller motiver eller billedtryk. Tag ikke nogen risiko og beskyt altid din smartphone. Et etui er en billigt og samtidig bærer du din mobil med stil.

Beskyttelsesfilm til Samsung Galaxy J3 (2017)

Vi kender alle til at skærmen på vores smartphone meget let bliver beskadiget ved hverdagsbrug. For at undgå dette, anbefaler vi derfor her hos Lux-Case.dk, at du anskaffer dig et beskyttelsesfilm til din Samsung Galaxy J3 (2017). På den vis undgå du både ridser og svavs, og holder derved din Samsung Galaxy S 2 ny i længere tid, vha. Samsung Galaxy J3 (2017) beskyttelsesfilm.

Filmen er selvklæbende og den efterlader ingen spor, hvis den efterfølgende tages af igen.