Samsung Galaxy J3 (2016)

Samsung Galaxy J3 (2016)
Samsung Galaxy J3 (2016) kom på markedet i januar i 2016, vejer blot 138 gram og er imponerende 7.9mm tynd! Den fås i sort, hvid og i guld. Galaxy J3 har en 5.0” AMOLED skærm med en opløsning på 720x1280 og hele 291 pixels per inch. Smartphonen fås enten med 8 GB eller 16 GB internt lagerplads - dette kan dog udvides med helt op til 256 GB via den integreret kortslidse med et MicroSD kort. Med en Quad-core Cortex-A7 processor på henholdsvis 1.3 eller 1.5 GhZ (afhængig af modellen) får du en smartphone som reagerer lynhurtigt og som åbner dine apps næsten øjeblikkeligt og med 1.5 dedikeret ram er der ikke meget som denne smartphone ikke kan mønstre. Samsung Galaxy J3 har et primært kamera på 5 eller 8 megapixels (igen, afhængig af modellen) som tager fremragende billeder og som ikke vil skuffe! Dets sekundære kamera tager gode selfies og fungerer utrolig godt til videoopkald. Batteriet er noget af et særsyn i 2016 da det er udskifteligt og dets 2600 mAh kapacitet er således ikke nær så vigtigt som i en smartphone hvor batteriet ikke kan udskiftes, da du altid kan have et ekstra ved hånden.

Hos Lux-case finder du alt hvad du måtte mangle af tilbehør til din smartphone! Vi har alt i covers og etuier og skærmbeskyttelse, så du kan få beskyttet din smartphone og ikke behøver at skulle bekymre dig om uheld og utilsigtede skader. Vi har også et kæmpe udvalg af høretelefoner, kabler, opladere og alt hvad du måtte mangle af kabler. Mangler du en mini-højtaler så du kan tage musikken med dig? Eller noget tilbehør til bilen til din Galaxy J3? Hos Lux-case kan du finde det hele, så det handler sådan set blot om at du går på opdagelse, finder frem til det du mangler og får det bestilt!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers og etuier til Galaxy J3 (2016)

Leder du efter en smart måde at beskytte din smartphone på? Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af covers og etuier - vi har rent faktisk Danmarks største udvalg! Vores store sortiment giver dig utrolig mange valgmuligheder når du skal træffe et valg og vi er derfor også sikre på at du kan finde det du mangler her hos os! Du kan blandt andet finde etuier med indbygget holdere, så du ikke behøver at sidde med din smartphone i hænderne når du skal se film. Eller hvad med et etui med en indbygget kortholder, så du nemt og bekvemt kan tage dine kort med dig på farten? Vi har mange forskellige farver, materialer og motiver at vælge imellem. Hvad venter du på? Gå på opdagelse og få beskyttet din smartphone mod ridser, skrammer, stød og mod slag!

Mini-højtalere til Galaxy J3 (2016)

Vil du gerne have mulighed for at dele din musiksmag med omverdenen? Med en mini-højtaler kan du nemt streame musik fra din smartphone og vores store sortiment giver dig som altid mange valgmuligheder. Du kan blandt andet finde en mini-højtaler som kan oplade din smartphone samtidigt med at den afspiller musik - du er derfor også altid sikker på at du har strøm ved hånden, når du har din nye mini-højtaler med dig. Er du bekymret for regnvejr eller at din mini-højtaler bliver beskadiget? Du kan finde både vandtætte og robuste mini-højtalere i vores sortiment. Eller hvad med en mini-højtaler som afgiver et imponerende LED lysshow i takt med at musikken spiller? Du kan tilmed selv programmere dine lysshows eller downloade andre fra internettet.

Powerbanks til Galaxy J3 (2016)

Der er ikke noget værre end når man løber tør for strøm og der ikke er en stikkontakt i syne. Med en powerbank behøver du ikke længere at bekymre dig om strømproblemer, men kan istedet koncentrere dig om at få high-scoren i din yndlingsapp. I vores sortiment kan du blandt andet finde powerbanks som kan blive opladet via solens stråler og som er ideel til at tage med på vandreture eller på camping. Du kan også finde powerbanks som understøtter lynhuritg opladning og powerbanks som kan oplade flere enheder på samme tid! Vi har powerbanks i mange forskellige størrelse og med forskellige kapaciteter, så det handler sådan set blot om at du finder frem til den powerbank du mangler og får den bestilt.