Samsung Galaxy J1

Samsung Galaxy J1

Er du ejer af en Samsung Galaxy J1 og er du på udkig efter et cover eller etui til den, så er du kommet til det helt rigtige sted! Her på Lux-Case.dk sørger vi altid for at fylde vores lager op med mange forskellige covers og etuier til Samsung Galaxy J1 så du har meget at vælge imellem. Vil du undgå fedtede fingre og ridser på din skærm, kan vi anbefale en beskyttelsesfilm i klar folio. Vi har også meget andet tilbehør til Samsung Galaxy J1 på vores hjemmeside, som du meget gerne må kigge igennem. Hvis du bestiller i dag inden kl 17.00 sender vi dine varer allerede samme dag. Vi leverer dine varer helt til døren, og det er selvfølgelig helt gratis.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Samsung Galaxy J1

Galaxy J1 er en smartphone fra Samsung, der udkom i Februar 2015.
Telefonen har størrelsen 129 x 68.2 x 8.9mm, en vægt på 122g og afrundede kanter, for at gøre designet endnu mere lækkert.
Med en 4,3” WVGA-skærm, gør at dine billeder og film bliver endnu bedere at se på.
Materialet er af plastik, med en mat overflade. Der gør smartphonen behagelig at holde på, og har en god afvisning fra skidt og fingeraftryk. En telefon fra Samsung, som ligger rigtigt godt I din hånd.
J1 har en 1.2 GHz dual-core processor, så der er kraft til at spille de fedste spil på din telefon. Der er indbygget hukommelse på 2 GB, og kan udvides op til 128 GB med et MicroSD kort. Med denne Samsung telefon, får du også bluetooth, USB 2.0 og android styresystem.

Er du typen, der har en profil på instagram, ligger mange billeder på facebook, og i det hele taget tager mange billeder med din telefon?
Samsung har lavet en hel ny måde at tage billeder og selfies på - Helt uden brug af knapper!
Den nye opfindelse er blevet døbt for Palm Selfie - Du kan simpelthen tage billeder, med en simpel bevægelse med din hånd. Ellers kan trykke hvilket som helst sted på touch-skærmen. Du skal altså ikke længere blive frustret over, at du ikke kan finde knappen for at tage det perfekte billede i det helt rigtige moment. Galaxy J1 er udstyret med 5 MP-kamera, med blitz og autofokus. Optager du film, så giver J1 dig en HD opløsning, 1280x720, med 30fps.

Selvom Galaxy J1 har en batteri levetid på op til 10 timer (3G taletid), så kan du stadigvæk godt komme ud for at mangle strøm. Samsung er kommet op med en ultraenergispare-indstilling. Alt unødvendig, der dræner batteriet, bliver slået fra. De aller vigtigste funktioner som beskeder og SMS, er stadigvæk i brug.
Er du stadigvæk I batteri nød, så husk at du også finder et stort udvalg af opladere og power banks til Samsung Galaxy J1 i alle slags afskygninger. Så er du altid fuld opladt, uanset hvor du befinder dig.
Klik rundt her på siden og find alt slags tilbehør til Samsung Galaxy J1, du kan forestille dig.
Vi har meget mere end bare cover og cases.

Samsung Galaxy J1 Covers

Galaxy J1 fås I farverne: Hvid, sort og blå. De laves altså ikke I gul eller rød. Hvis du tænker at andre farver, ville passe bedere til dig eller gøre mobilen endnu pænere, så klik ind I vores “Samsung Galaxy J1 Cover”-kategori - Her har du mulighed for at gøre din Samsung telefon helt unik og personlig. Du finder alverdens slags farver, mønstre og materialer. Alle de mobil covers, du ser her på siden er af højkvalitet. Galaxy J1 er, ligesom de fleste andre smartphones, meget følsomme overfor tab og ridser. Her kan et cover til Samsung Galaxy J1, redde din telefon og en dyr reparations regning. Telefon er godt beskyttet mod ridser, og I værste tilfælde en smadret skærm. Et mobil cover, dækker ikke over skærmen - Vi anbefaler du kombinerer et cover med et beskyttelsesfilm til Galaxy J1. Så kan din smartphone, næsten ikke være mere beskyttet.

Samsung Galaxy J1 Etuier

“Men jeg vil have styr på kort og mobil på samme tid!” Bare rolig.. Vi har det hele!
Kig I vores "Samsung Galaxy J1 etuier"-kategori. Her finder du cases, der beskytter din Galaxy fuldt-ud. Et etui er nærmest en lille bog. Vores etuier fås I mange forskellige slags farver, materialer, funktioner og mønstre. Her kan du f.eks finde et etui med kortholder i ægte læder til Samsung Galaxy J1. Så er der styr på alle dine vigtige ting. Telefon og kreditkort samlet ét sted. Ligesom vores mange mobil covers, er vores etuier til Samsung Galaxy også i den bedste kvalitet, som vi selv vil være bekendt at dække vores smartphones med.
Galaxy J1 er beskyttet mod ridser og hvis du skulle gå hen at tabe den. Mange af vores etuier til Galaxy J1, har også indbygget stander, så du kan se film på telefonen, uden at skulle holde den. Den står oprejst helt af sig selv.

Fyld indkøbskurven og få en god købs oplevelse med Lux-case og Samsung Galaxy J1.