Samsung Galaxy Core

Samsung Galaxy Core

Vores Samsung Galaxy Core udvalg er særlig stort. Og modsat vores konkurrenter udvælger vi kun tilbehør og beskyttelse til smartphones, som vi selv ville være tilfredse med. Både med hensyn til, hvor god beskyttelse det yder og i forhold til, hvor let og lækkert det at anvende i hverdagen. Vi går således også meget op i design og farvekombinationer, så de covers du kan vælge ser godt ud og kan komme til at passe ind i din stil. Vi har også etuier til Samsung Galaxy Core, der ligeledes fås i flere forskellige typer og farver. Det er afgørende at beskytte sin telefon, så det er coveret eller etuiet det går ud over, hvis der sker noget med din telefon og ikke selve telefonen. Et cover kan relativt billigt udskiftes, men telefonen ikke bare sådan lige kan erstattes på en billig og nem måde. Køb derfor dit nye tilbehør lige her på lux-case.dk

 

gratis

Gratis levering

✔ Dagligt med Post Danmark

✔ Alle produkter på lager

✔ Udvidet fortrydelsesret

emaerket

e-mærket

✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-

✔ En nem og gennemskuelig handel

✔ Løbende kontrolleret

 

support

Fantastisk support

✔ Telefon eller email alle hverdage

✔ For vore kunders skyld

Samsung Galaxy Core

 

 

Samsung Galaxy Core er en meget eftertragtet Samsung telefon grundet dens meget lave pris og meget høje specifikationsniveau. Du får en lettere, med tryk på lettere, skrabet Galaxy S4 telefon, men til under 50% af prisen. Derfor er vi her på lux-case.dk sikker på at denne model bliver meget populær og vi har købt ind af et stort sortiment af tilbehør til denne model.

 

Det vigtigste er selvfølgelig at få fat i et cover, der passer til din Samsung Galaxy Core. Vi har udvalgt vores covers til Samsung Galaxy Core efter flere kriterier, hvoraf det vigtigste selvfølgelig er, hvor meget det beskytter din telefon mod slag, stød og tab. Vores covers beskytter derfor maksimalt mod skrammer og vi kan med sikker stemme sige, at du ikke finde et bedre cover på markedet.

Som supplement eller erstatning for et cover til Samsung Galaxy Core kan du også overveje et af vores smukke etuier. Fx et ægte læder etui med side flip eller lige, hvad der falder i din smag. Et etui er for mange det rette valg som beskyttelse, i det det kan klappes sammen, så det også beskytter skærmen, når man ikke bruger ens telefon. Så kan man trygt opbevare den i en taske sammen med alt muligt andet, der ellers kunne have været potentielt skadeligt for din telefonens ydre. Men hverken et etui eller et cover beskytter mod fedtede eller snavsede fingre. Derfor er det altid et must at have beskyttelsesfilm til sin Samsung Galaxy Core. Med dette sat på, at skærmen altid sikret mod snavs og andet skidt, det måtte sidde på dine fingre. Desuden hjælper det mod den mest hyppige mobilskade, nemlig ridser. Hvis der skulle ske noget med beskyttelsesfilmen udskifter du det bare. Det koster som regel under 50 kroner, hvilket er godt givet ud! Især sammenlignet med, hvis du skulle udskifte hele skærmen, hvilket løber op i mange 100 kroner.

 

Efter du har fået udstyret din smartphone med den rette beskyttelse er det på tide, at få noget lækkert tilbehør som mini-højtalere eller høretelefoner. Er du fx blevet træt af de medfølgende med dårlig lyd og som måske tilmed sidder generende i øregangen, så har vi her på lux-case.dk virkelig gode in ear høretelefoner, så du kan nyde din musik uforstyrret. Vi har selvfølgelig også høretelfoner, der sidder på hovedet. Disse er ligeledes udvalg med kvalitet for øje, så du hverken skal bøvle med dårlig lyd eller med, at dine høretelefoner kontant falder ned fra hovedet. Vores Samsung Galaxy Core høretelefoner sidder solidt på hovedet uden at klemme.