Samsung Galaxy Book 12

Samsung Galaxy Book 12

Samsung Galaxy Book 12” blev annonceret i februar 2017. Den er lavet af metal og vejer blot 754 gram og er kun 7.4 mm tynd. De yderligere dimensioner lyder på 291.3 x 199.8 m.m. Skærmen på denne Samsung tablet er en 12” tommer med en fremragende opløsning på hele 2160 x 1440 pixels hvilket giver dig et helt enestående billede, desuden er skærmen med lyssensor og HDR. Samsung Galaxy Book 12” har 2 super gode kameraer - det primære kamera er på hele 13 MP, mens frontkameraet er på 5 MP, så du kan tage gode selfies. Samsung Galaxy har en kraftfuld Intel Core i5 chipset, samt en Dual-core 3.1 GHz og 8 GB RAM. Så uanset hvad du udsætter denne tablet for, så klare den det uden problemer. Samsung Galaxy Book 12” har indbygget 256 GB hukommelse som kan udvides med 256 GB ved hjælp af at mikro-SD kort. Samsung har dog lavet 2 modeller af denne tablet. Forskellen på modellerne er at den lidt mindre model, besidder 4 GB ram i stedet for 8, og har 12”8 GB hukommelse.

Står du og mangler en eller anden form for tilbehør til din Samsung Galaxy Book 10? Så kan du med garanti finde det i Lux-case store udvalg, vi har blandt andet cover, etuier, mini-højtalere, powerbank, armbånd, tasker og meget andet! Så uanset hvad du måtte mangle, skal du bare gå på opdagelse i vore store sortiment.

Mangler du et beskyttende cover til din Samsung Galaxy Book 12”? Hos Lux-case har vi et stort udvalg af flotte covers med alverdens motiver, mønstre og farver. Du kan også vælge imellem covers, som er lavet af ægte læder, kunstlæder, silikone, plastik og meget andet. Så uanset hvad du måtte være på udkig efter kan du helt sikkert finde det i vores sortiment. Find dit nye cover inden uheldet er ude.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers til Samsung Galaxy Book 12”

Hvis du står og mangler et beskyttende cover til din Samsung Galaxy Book 12”, så er du kommet til det helt rette sted, for hos Lux-case finder du et kæmpe stort udvalg af covers i alle former og farver. Vi har blandt andet covers som er lavet af ægte læder, kunstlæder, plastik, silikone, metal, aluminium og meget andet. Så uanset hvad du måtte mangle kan du helt sikkert finde det i vores sortiment. Det vil altid kunne betale sig at beskytte din tablet mod skrammer og slag, da det hurtigt bliver utroligt dyrt at reparere eller hvis du i værste fald skal ud og investere i en helt ny tablet. Alle vores cover fås i utrolig mange flotte farver, motiver og mønstre, som giver dig muligheden for at personliggøre din tablet og samtidig beskytte den. Så hvad end du måtte mangle, så kan du helt sikkert finde det i vores udvalg!

Etuier til Samsung Galaxy Book 12”

Mangler du et beskyttende og stilfuldt etui til din Samsung Galaxy Book 12”? Hos Lux-case har vi et stort udvalg af massevis af flotte og beskyttende etuier. Med et etui kan du personliggøre din tablet samt beskytte den. Vælg blandt andet imellem covers som er lavet af ægte læder, kunstlæder, silikone, plastik, metal og meget andet! Du finder også covers med alverdens motiver, mønstre og farver, så hvad end du måtte være på udkig efter så kan du helt sikkert finde det i vores udvalg. Det eneste du skal gøre er blot at gå opdagelse i vores sortiment og finde det som falder i din smag. Beskyt din Samsung Galaxy Book 12” i dag og slip for at bekymre dig om eventuelle skrammer og slag.

Powerbanks til Samsung Galaxy Book 12”

Er du træt af at løbe tør for strøm på din Samsung Galaxy Book 12”? Så er en investering i en powerbank slet ikke en dårlig idé. Hos Lux-case finder du er bredt udvalg af powerbanks. Vælg imellem powerbanks som kan oplade flere af dine enheder på samme tid eller hvad med en powerbank som blive opladet af solens stråler? Uanset hvad du måtte lede efter, så kan du helt sikkert finde det her hos os. Du finder alle slags powerbanks til din tablet her - alt lige fra en powerbank med en enkelt opladning til powerbanks med 4-5 opladninger. Find den powerbank som netop skulle passe til dit behov, så du aldrig løber tør for strøm igen.