Samsung Galaxy Book 10

Samsung Galaxy Book 10
Samsung Galaxy Book 10

Samsung Galaxy Book 10 blev lanceret i februar 2017, Tabletten kommer med en 10.6 tommer skærm, der har en opløsning på hele 1920 x 1080 pixels. Samsung Galaxy Book 10 har en stærk 2.6 Ghz Dual Core Intel Core m3 processor og 4 GB RAM. Samsung Galaxy Book har en standard hukommelse på 64 GB som dog kan udvides med et Mikro-SD kort på hele 256 GB. Tabletten har ikke et kamera på bagsiden, men har dog et 5MP kamera på frontsiden, så du kan stadig kan tage selfies. Samsung Galaxy Book 10 køre på Windows 10. Dimensioner på denne tablet lyder på 261.20 x 179.10 x 8.9mm og så vejer den kun 650 gram. Hvad end du måtte udsætte denne tablet for kan helt sikkert let klare opgaven.

Står du og mangler en eller anden form for tilbehør til din Samsung Galaxy Book 10? Så kan du med garanti finde det i Lux-case store udvalg, vi har blandt andet cover, etuier, mini-højtalere, powerbank, armbånd, tasker og meget andet! Så uanset hvad du måtte mangle, skal du bare gå på opdagelse i vore store sortiment.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers

Mangler du et beskyttende og smart cover til Samsung Galaxy Book 10? Hos Lux-case har vi et bredt udvalg af flotte covers til Samsung Galaxy Book 10. Vi har blandt andet covers, lavet af ægte læder, kunstlæder, plastik, silikone, metal, aluminium og meget andet! Udover alt dette finder du selvfølgelig også massevis af flotte cover i forskellige motiver, farver og mønstre. Det vil altid betale sig at investere i et beskyttende cover til din Samsung Galaxy Book 10, da det meget hurtigt kan blive utrolig dyrt at reparere eller hvis du i værste fald skulle investere i en ny tablet. Det eneste du skal, er at gå på opdagelse i vores store udvalg og finde netop det som måtte falde i din smag. Beskyt din tablet inden du skulle være så uheldig at skade din Samsung Galaxy Book 10.

Cases

Ønsker du at beskytte din Samsung Galaxy Book 10 med det bedste af det bedste? Hos Lux-case finder du bred variation af flotte og beskyttende etuier. Med et etui kan du både personliggør og beskytte din tablet forsvarligt. Vi har blandt etuier som er lavet ægte læder, kunstlæder, silikone, plastik, metal og meget andet. Mange af vores etuier er med indbygget pung hvor du har plads til alle dine kort og kontanter. Vi har etuier med massevis af flotte motiver, prints, indgraveringer og meget mere. Så uanset hvilke behov du måtte have, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Det vil altid kunne betale sig at beskytte din tablet, i stedet for at skulle betale i dyredomme for reparationer. Find dit nye etui i dag og slip for ubehagelige overraskelser.

Powerbanks

Er du også træt af din Samsung Galaxy Book 10 løber tør for strøm? Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg kraftfulde powerbank, så du aldrig mere skal spekulere på om du har strøm nok. Vælg i mellem powerbanks der kan lade flere enheder på samme tid, eller hvad med en powerbank som bliver opladet af solens stråler, vi har også powerbank LED Display. Du finder massevis af super flotte farver og designs. Du kan blandt andet finde powerbank helt som har til 1 enkelt opladning, men vi har også powerbank som ville kunne oplade din tablet 3-4 gange. Så uanset hvad du måtte søge kan du finde det i vores sortiment. Alt du skal gøre er at gå på opdagelse i vores udvalg og finde den powerbank som passer til dine behov.