Samsung Galaxy Alpha

Samsung Galaxy Alpha
Samsung Galaxy Alpha Cover, Etuier / Cases og en hel bunke tilbehør
Velkommen til Lux-Case. Her finder du Samsung Galaxy Alpha cover, cases, høretelefoner, standere, holdere, vandtætte etuier og en masse andre ting. Vi har tonsvis af kvalitets produkter klar til dig. Har du været så heldig at få fingrene i en Galaxy Alpha, så finder du her hos Lux-Case en masse tilbehør til Galaxy Alpha. Med beskyttelse til din smartphone kan du forlænge dens levetid markant, da uheld næsten altid sker. Undersøgelser viser at 90% taber deres telefon mindst 1 gang om måneden, så beskyttelse kan være yderst vigtigt! Udover beskyttelse så findes der en masse tilbehør som er med til at gøre at du får mest muligt ud af din smartphone.
Med over 10 års erfaring inden for branchen garanterer vi kvalitets produkter! Hurtig levering med Post Danmark og Fri Fragt! 100 % tilfredshedsgaranti. Kundesupport mandag til fredag fra kl. 10:00 til 16:00. Så tag et kig rundt i vores store udvalg og finder dit udstyr til din smartphone!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Cover til Samsung Galaxy Alpha

Lux-Case har Danmarks største udvalg af covers til smartphones – covers er den simpleste måde at give sin mobil noget beskyttelse på. Med et Samsung Galaxy Alpha cover, gemmer du ikke den lækre smartphone væk men giver den stadigvæk super beskyttelse. Der findes tonsvis af farver som sort, hvid, blå, gul, grøn, pink, lilla og mange flere – der findes også tonsvis af forskellige designs som leopard stribede, zebra stribede, katte, hunde, kranier, halloween og flere til. Desuden har du også mulighed for at vælge mellem forskellige typer materialer som plastik, silikone, TPU og metal – alle typer materialer giver kvalitets beskyttelse. Et smartphone cover er simpelt, smart, unikt og effektiv! Giv din smartphone den beskyttelse den fortjener – Længe leve din smartphone – Behold den lækre ridsefrie skærm!


Etuier, Tasker & Armbånd

Smartphone etuier, smartphone tasker og smartphone armbånd er en anderledes form for beskyttelse men er super praktiske sammen med den absolut bedste beskyttelse. Med et Samsung Galaxy Alpha etui får du et produkt som pakker din smartphone helt ind, den dækker på alle leder og kanter og fås blandt andet med funktioner som smartview, flipstativ, magnetisk lås og pung/kortholder. Disse etuier findes desuden også i ægte læder, hvilket giver et yderst luksuriøst look og feel. En Samsung Galaxy Alpha taske er til dem som ønsker beskyttelse men samtidig ønsker at kunne have deres smartphone med rundt uden at den skal stoppes ned i bukselommen eller en lignende. Samsung Galaxy Alpha armbånd er den de sportslige mennesker som bruger deres smartphone når de løber eller er i fitness – mange af vores sportsarmbånd er vandtætte, så din smartphone er top beskyttet selv i regnen!


Tilbehør & Gadgets

Vil du have mest muligt ud af din smartphone, så kan det kun gøres med diverse tilbehør. Hos os finder du en masse forskellige Samsung Galaxy Alpha tilbehør som bilholdere, opladere, høretelefoner, mini-højtalere, kabler og meget mere. Der findes både det sjove, praktiske og skøre tilbehør her hos Lux-Case. Vi har over 10 års erfaring inden for branchen og det har gjort os utrolig kvalitets beviste – derfor tilbyder vi også 100 % tilfredshedsgaranti. Hurtig og nem levering med Post Danmark. Bestil online i dag og nyd godt af vores Gratis Levering. Så tag et kig rundt i vores store udvalg af smartphone covers, etuier og tilbehør nu.