Samsung Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018)
Du har måske funderet længe over hvilken mobil, du skulle købe næste gang og du har nu endeligt besluttet dig for, at din næste mobil skal hedde Samsung Galaxy A8 (2018).
Det er også muligt, at det ikke er første gang du ejer en Samsung Galaxy telefon - måske har du valgt din stil for længe siden og er glad for denne serie telefoner. Du har valgt en super fin mobil, der først og fremmest ligger godt i hånden idet den har ergonomiske linjer og form hvilket betyder, at du slipper for at tabe telefonen i tide og utide hvilket er rart må man sige.
Velkommen her hos Lux-Case.dk, som tilbyder dig at gå på opdagelse i et bredt sortiment af mobiltilbehør. Vælg det, der er god smag for dig. Du kan her købe det, du behøver til din telefon såsom covers, etuier, høretelefoner, kabler, skærmbeskyttelse m.m..Gør dit køb af mobiltilbehør allerede i dag!
Gratis levering!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Tilbehør til Samsung Galaxy A8 2018

Denne lækre telefon har en række fine egenskaber og den bryste sig nu bl.a. af at have den største skærm - den såkaldte infinty skærm i Galaxy A-serien nogensinde – det giver altså en bedre skærmoplevelse gennem et mere nærværende billede.
Skærmen er også mere aflang hvilket giver dig en fordel når du bl.a. læser på skærmen det være sig nyheder eller når du bevæger dig på de sociale medier – du slipper nemlig for at swipe så meget og det er da virkelig genialt. Telefonen har Dual Front-kamera hvilket giver dig helt nye måder at tage dine selfies-billeder på, hvor du eller gruppen er i fokus og alt andet bliver en sløret baggrund. Hovedkameraet på 16MP giver dig generelt skarpere og bedre billeder også i svagt lys.

Det er blevet virkelig nemt at tilpasse og dekorere dine billeder via indstillingerne så du kan fokuserer på det sjove også med beauty-effekt, som giver helt fantastiske billeder eller prøv og benyt de forskellige filtre. På samme måde som når du søger i forskellige indstillinger, for at hente informationer frem, du behøver, kan du bruge galleriets søgefelt og finde alle de billeder frem du har taget – galleriet inddeler så billederne i forskellige kategorier og det bliver dermed nemt at navigere i.
Telefonen er tilmed udstyrret med en virtuel assistent ved navn Bixby, der kender til alle dine bevægelser på mobilen idet den registrerer alle rutiner. Derudover er der informationer, der altid vises på telefonen uden skærmen egentlig er vågen – du kan bl.a. se klokkeslæt, dato og batteriniveau. Telefonen kan desuden klare vandstænk.

Velkommen hos Lux-Case.dk. Bestil dit mobiltilbehør allerede i dag! Beskyt din telefon med et cover og personliggør den efter din smag. Husk! - Gratis levering!