Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung Galaxy A5 (2017) kom på markedet i januar 2017 og vejer blot 15 gram og er 7.9mm tynd. Smartphonen er IP 68 certificeret, hvilket betyder at den er vandafvisende ned til en dybde på 1.5 meter i 30 minutter. Med en 5.2 tommer superAMOLED skærm med en opløsning på 1080x1920 og hele 424 pixels per tomme er det den perfekte smartphone til at se film på og skærmen er naturligvis beskyttet af Gorilla glass. Samsung Galaxy A5 (2017) kører Android 6 og har en Cortex-A53 octa-core processor, et Exynos 7780 chipset og 3 GB ram – alt sammen rigeligt til at kunne håndtere hvad end du måtte sende dets vej. Som standard har smartphonen 32 GB lagerplads som dog kan udvides med op til 256 GB ved at tage den dedikerede microSD slidse i brug. Både det primære kamera og det frontkameraet er på 16 megapixels, dog har det primære kamera LED flash, autofokus, ansigtsgenkendelse og kan geotagge og tage panoramabilleder. Samsung Galaxy A5 (2017) har både fingeraftrykslæser, accelerometer, gyrometer, nærhedssensor og barometer og dets 3000 mAh batteri sørger for at du når langt på en enkelt opladning. Smartphonen anvender desuden et Type-C 1.0 USB stik og er lynhurtig til at blive opladet. Fås i farverne Black Sky, Gold Sand, Blue mist og Peach Cloud.

Hos Lux-case kan du finde alt hvad du måtte være på udkig efter til Samsung Galaxy A5 (2017). Vi har et stort udvalg af covers, etuier, skærmbeskyttere, høretelefoner, powerbanks, tasker, holdere og meget andet. Gå på opdagelse i vores store sortiment og find lige præcis det du leder efter i dag!

Samsung Galaxy A5 (2017) Covers

Leder du efter et cover til Samsung Galaxy A5 (2017) til at beskytte din smartphone mod skader? Du er kommet til det helt rette sted, for her hos Lux-case burde du uden problemer kunne finde lige præcis det du er på udkig efter! Vi har et af Danmarks største udvalg af covers og du kan derfor vælge imellem utrolig mange farver, motiver og materialer når du skal træffe dit valg. Vælg blandt andet imellem ægte læder, plastik, kunstlæder, silikone, metal og meget andet og beskyt din Samsung Galaxy A5 (2017) med et cover!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers til Samsung Galaxy A5 (2017)

Leder du efter en smart måde at beskytte din smartphone på? Du behøver ikke at lede længere, for hos Lux-case kan du finde covers i alle afskygninger. Et cover er perfekt til dig som ikke har lyst til at pakke din Samsung Galaxy A5 (2017) ind i et cover, men stadigvæk gerne vil beskytte den mod skader. Vores store udvalg giver dig mulighed for at vælge imellem mange forskellige typer covers og du kan naturligvis også vælge imellem mange farver, motiver og materialer. Det handler sådan set bare om at du går på udkig i vores sortiment og finder det nye cover til Samsung Galaxy A5 (2017)! Vi anbefaler altid at der investeres i en eller anden form for beskyttelse til din smartphone og her er et cover en holdbar og robust løsning som ikke fjerner alt for meget fokus fra designet på din smartphone.

Etuier til Samsung Galaxy A5 (2017)

Vil du gerne kunne tage alt med dig på farten? Med et etui med indbygget kortholder har det aldrig været nemmere at opbevare alt samlet! Hos Lux-case finder du et stort udvalg af beskyttende etuier til Samsung Galaxy A5 (2017) som sørger for at skåne din smartphone for skader. Vores store udvalg giver dig selvsagt mange valgmuligheder og du kan derfor vælge imellem mange farver, motiver og materialer når du skal træffe dit valg. Vælg fx imellem ægte læder, kunstlæder, slicone, plastik, metal og meget andet. Det er helt op til dig! De fleste etuier kan også foldes ud og bruges til at holde din smartphone når du skal se film eller lignende. Find dit nye etui til Samsung Galaxy A5 (2017) i dag og slip bekymringerne – det kan altid betale sig at være på forkant!

Mini-højtalere til Samsung Galaxy A5 (2017)

Tag musikken med dig hvorend du er med en mini-højtaler til din smartphone! Leder du efter en smart mini-højtaler til Samsung Galaxy A5 (2017) til at tage med dig, så er du havnet det helt rette sted! Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af mini-højtalere i alverdens farver, så der burde være noget for enhver smag. Vi har blandt andet mini-højtalere som kan oplade din smartphone samtidigt med at musikken spiller. Eller hvad med en vandtæt mini-højtaler, så du ikke behøver at bekymre dig om regnvejr og så du trygt kan tage den med på stranden? Der er mange muligheder, så gå på opdagelse i vores store udvalg og find din nye mini-højtaler til Samsung Galaxy A5 (2017) i dag!

Samsung Galaxy A5 (2017) covers - Lux-Case.dk

Lux-Case Samsung Galaxy A5 (2017) covers og tilbehør https://lux-case.dk/samsung-galaxy-a5-2017.html