Samsung Galaxy A5 (2016)

Samsung Galaxy A5 (2016)
Samsung Galaxy A5 (2016) er en opdateret version af forgængeren fra 2015. En ting som der er værd at fremhæve og som ejere af telefonen er ellevilde med er dets fremragende batteritid! Med et 2900 mAh og den strømeffektive Qualcomm MSM8939 Snapdragon 615 Exynos 7580 Octa får du op til 16 timers taletid over 3G og hele 75 timers musikafspilning! Under normal brug behøver du derfor ikke oplade din telefon hver aften, som efterhånden er blevet standard med smartphones. Derudover oplades telefonen utroligt hurtigt – fra 30% til 100% på blot en time! Samsung Galaxy A5 (2016) er blot 7.3 mm i tykkelsen og har en 5.2 tommers skærm der dækker 72.5% af telefonens front og har en opløsning på 1080 x 1920 og med hele 424 ppi. Telefonen vejer blot 155g, har 16 Gb internt lagerplads med plads til MicroSD kort op til 128 GB (enten dedikeret slids eller SIM2) og 2 GB ram. Kameraet er på 13 megapixel og tager glimrende billeder, men er selvfølgelig ikke en af de bedste, men som smartphone-kamera er der ikke meget at klage over. Fingeraftryksskanneren gør det nemt at tilgå din telefon hurtigt og nemt og med OTG er det nemt at kommunikere med andre enheder. Det eneste minus ved denne telefon synes at være at Samsung har valgt ikke at inkorporere gyroskop og at der ikke er LED-nofikationslys. Sidstnævnte kan dog omgås ved at aktivere telefonens ”smart alarm”, der gør at telefonen vibrerer når du tager den frem, hvis du vel og mærke har fået en besked eller lign. Mangler du et MicroSD kort til din Samsung Galaxy A5 (2016) så du kan tage musiksamlingen med på farten? Hos Lux-case har vi tilbehør af enhver art til din smartphone og hvad enten du er på udkig efter et nye opladningskabel, USBkabel, USBadapter eller et andet kabel, så kan du være sikker på at du kan finde det her! Vi har også et kæmpe udvalg af covers og etuier til din smartphone – faktisk Danmarks største! Det er altid en god ide at beskytte din telefon – det er en lille investering der sikrer dig at du ikke skal punge ud med flere tusinde kroner for at få den repareret såfremt uheldet skulle være ude. Vi har covers i mange motiver, farver og af forskellige materialer – noget for enhver! Er du derimod ikke så glad for at din telefon bliver gemt væk bag et cover, så har vi også beskyttelsesfilm der beskytter din telefon mod skrammer og ridser. Kabler, højtalere, høretelefoner, SDkort, holdere – du kan finde det hel hos Lux-case!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Covers m.m. til Galaxy A5 (2016)
Hos Lux-case har vi et kæmpe udvalg af covers til din telefon! Hvad enten du er til de mere beskyttende covers, flashy bling-bling covers eller en blanding af de to, så har vi det! Med mange forskellige motiver, farver og materialer at vælge imellem, burde det ikke være et problem at finde lige præcis det du leder efter. Vi har covers og etuier i bla. kunstlæder, hårdt plastik og TPU. Sidstnævnte er et mellemhårdt materiale der giver dig både stødabsorberende egenskaber og som beskytter din telefon mod skrammer og ridser.

Opladningskabler, adaptere og mange andre kabler!
Hvad enten du er på udkig efter et erstatningskabel eller blot et ekstra kabel så du er sikker på at du altid kan få strøm på din telefon, så kan du finde det her. Lux-case har et bredt sortiment af kabler og har vi ikke hvad du står og mangler, så er du mere end velkommen til at skrive til os – så skal vi nok få det på lager!

På farten med din Galaxy A5 (2016)
Leder du efter en ladekabel til bilens cigarettænder eller en holder til din smartphone så du kan bruge den uden besvær og lovligt på farten, så er du kommet til det rette sted! Vi har mange forskellige holdere til bilen, så du kan være sikker på at du kan finde den der lige præcis passer til din smartphone. Vi har også et stort udvalg af universal-holdere med både clip-on, sugekop og klæbemiddel, så det handler bare om at finde det du mangler!

Højtalere, høretelefoner og meget andet
Mangler du en kvalitetshøjtaler til din Galaxy A5 (2016) så du kan dele din musik med omverdenen? Vi har et bredt udvalg med mange farver, producenter og funktionaliter! Vil du derimod fordybe dig og lytte til musikken selv, så har vi et stort udvalg af høretelefoner også – både in-ear og on-ear og du kan derfor være sikker på at finde lige præcis det der appellerer til dig.