Samsung Galaxy A3 (2017)

Samsung Galaxy A3 (2017)

Samsung Galaxy A3 (2017) kom på markedet i januar i 2017 og vejer blot 135 gram og er imponerende 7.9mm tynd! Smartphonen er IP68 certificeret, hvilket betyder at den er vandafvisende ned til en dybde på 1.5 meter i op til en halv time. Med en 4.7 tommers superAMOLED skærm med en opløsning på 720x1280 og 312 pixels per tomme er den perfekt til at se film på og skærmen er naturligvis godt beskyttet af Gorilla Glass. Samsung Galaxy A3 (2017) har en 1.6 Ghz Cortex-A53 processor, 2GB ram og et Exynos 7870 chipset, så du kan godt regne med at denne smartphone er i stand til at mestre hvad end du måtte sende dets vej. Som standard har smartphonen et internt lager på 16 GB – dette kan dog udvides med helt op til 256 GB yderligere lagerplads ved at tage et microSD kort i brug. Samsung Galaxy A3 (2017) har et primært kamera på 13 megapixels med autofokus og LED flash og et sekundært kamera på 8 megapixels som er perfekt til at tage selfies med. Smartphonen har alle de ekstra funktioner som du måtte forvente af en smartphone i 2017, hvilket inkluderer fingeraftrykslæser, accelerometer, gyrometer, nærhedssensor, kompas og barometer. Samsung Galaxy A3 (2017) har et 2350 mAh batteri og anvender et USB Type-C stik til hurtigt at oplade batteriet. Smartphonen fås i farverne Black Sky, Gold Sand, Blue Mist og Peach Cloud.

Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af tilbehør til Samsung Galaxy A3 (2017). Vi har blandt andet massevis af covers, etuier, powerbank, høretelefoner og meget andet! Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment og find lige præcis det du mangler. Har du spørgsmål, så sidder vi altid klar ved telefonerne til at besvare dine spørgsmål! Samsung Galaxy A3 (2017) Covers

Mangler du et cover til Samsung Galaxy A3 (2017)?

Du er kommet til det helt rette sted! Hos Lux-case har vi et kæmpe udvalg af covers til smartphones og naturligvis også et bredt udvalg af covers til netop din smartphone. Vælg imellem mange forskellige farver, motiver og materialer og beskyt din Samsung Galaxy A3 (2017) med et cover inden uheldet er ude. Det kan altid betale sig at være på forkant! Samsung Galaxy A3 (2017) Covers

Mangler du et cover til Samsung Galaxy A3 (2017)?

Du er kommet til det helt rette sted! Hos Lux-case har vi et kæmpe udvalg af covers til smartphones og naturligvis også et bredt udvalg af covers til netop din smartphone. Vælg imellem mange forskellige farver, motiver og materialer og beskyt din Samsung Galaxy A3 (2017) med et cover inden uheldet er ude. Det kan altid betale sig at være på forkant!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers til Samsung Galaxy A3 (2017)

Er du på udkig efter en smart måde at beskytte din smartphone på? Hos Lux-case kan du finde et kæmpe udvalg af covers til din smartphone. Vores store udvalg giver dig mulighed for at finde det du står og mangler og i præcis den farve og det materiale som du foretrækker. Vælg blandt andet mellem kunstlæder, ægte læder, silikone, plastik, metal og mange andre materialer. Det kan kun anbefales at investere i et beskyttende cover til din Samsung Galaxy A3 (2017) for når først uheldet har været ude og skaden er sket, så er der ikke meget man kan gøre. Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment og find lige præcis det du leder efter i dag!

Etuier til Samsung Galaxy A3 (2017)

Leder du efter et etui til din smartphone? Du er havnet det helt rette sted! Hos Lux-case kan du finde alt hvad du måtte være på udkig efter. Du kan blandt andet vælge et etui med indbygget kortholder, så du kan tage alt med dig på farten. Eller hvad med et smart læder-etui som kan foldes ud og bruges som holder til din smartphone? Eller et etui med indbygget vindue, så du slipper for at skulle åbne for etuiet for at tjekke dine notifikationer? Der er utrolig mange valgmuligheder, så det handler sådan set bare om at du finder det du mangler. Vælg imellem mange flotte farver og motiver og vis din smartphone frem med stil – præcis som du ønsker!

Powerbanks til Samsung Galaxy A3 (2017)

Er du træt af at løbe tør for strøm? Det er kun forståeligt og du kan derfor finde massevis af powerbanks her hos Lux-case! Du kan naturligvis vælge imellem et utal af farver og kapaciteter, men vi har også et bredt udvalg af powerbanks med andre funktioner! Hvad med en powerbank som kan oplade flere enheder på same tid? Det er helt sikkert en funktion som dine venner vil sætte pris på, når deres tablet eller smartphone er ved at løbe tør for strøm. Du kan også finde en powerbank som lynende hurtigt sørger for at din smartphone bliver opladet. Vi har tilmed en powerbank med indbygget solceller som kan blive opladet når du er ude i naturen – perfekt til camping og vandreture! Uanset hvad du er på udkig efter, så kan du helt sikkert finde det her hos Lux-case! Vi forsøger så vidt som muligt altid at have et varieret og bredt udvalg, så vores kunder har mange valgmuligheder.