Samsung Galaxy A3 (2016)

Samsung Galaxy A3 (2016)
Samsung Galaxy A3 (2016) er en opdateret version af modellen fra 2015 der kun vejer 132 gram og som noget helt nyt understøtter den OTG – det gør alt lidt nemmere! Den har en 4.7 tommers skærm der fylder 69,4% af skærmen og har en opløsning på 720 x 1280 og 312 pixels per inch. Med en Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 processor, den hurtige Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 Exynos 7578 og 1.5 GB ram kører alt som det skal. Samsung Galaxy A3 (2016) har 16 GB internt lagerplads, men med mulighed for op til 128 GB microSD udvidelse løber du ikke lige foreløbigt tør for plads. Det er værd at fremhæve at det ikke er en dedikeret MicroSD-slids, men at det optager pladsen til SIM 2. Det primære kamera er på 13 megapixel og optager video i [email protected], mens det sekundære kamera til fx. skypeopkald eller selfies er på 5 megapixel. Med et 2300 mAh batteri kan du tale i op til 14 timer over 3G og lytte til musik i op til 58 timer. Det eneste telefonen umiddelbart mangler er notifikations-lys. Dette forventes dog at blive implementeret i den nyeste Android opdatering. Mangler du et MicroSD kort så du kan tage din musiksamling eller filmsamling med på farten eller vil du blot have et ekstra ved hånden til når du skal tage billeder? Hos Lux-case har vi SDkort i alle afskygninger! Er du på udkig efter beskyttelse til din nye telefon, så er du også kommet til det rette sted! Vi har Danmarks største udvalg af mobilcovers og etuier – mange motiver, farver og materialer, så det handler bare om at gå på udkig og finde lige præcis det du mangler. Er du derimod ikke så glad for at pakke din nye telefon for meget ind, så har vi også beskyttende tasker eller beskyttelsesfilm som også beskytter din telefon mod ridser og skrammer. Højtalere, høretelefoner, kabler og meget andet – vi har det!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Covers m.m. til Galaxy A3 (2016)
Hos Lux-case har vi Danmarks største udvalg af covers til din telefon! Det er altid en god ide at beskytte din telefon og at være på forkant med uheld. Du tænker måske at det ikke sker for dig, men alle kan være uheldige. Se det som en investering og undgå at skulle betale for reperationer, eller i værste tilfælde en ny telefon. Brug din telefon uden bekymringer med et beskyttende cover eller etui eller sågar en beskyttelsesfilm. Alt tæller i sidste ende og du vil uden tvivl ærgre dig over den ene tydelige ridse på din skærm, som ødelægger brugeroplevelsen. Hos Lux-case har vi covers i mange motiver, farver og materialer, så det handler hovedsageligt om at du blot finder det du leder efter og bestiller det. Vi forhandler covers og etuier i kunstlæder, hårdt plastik (PC) og TPU. Sidstnævnte er et semi-hårdt materiale med elastiske egenskaber der gør at det beskytter både mod skrammer og ridser og mod stød og slag! Vi har altid fri fragt og vi fremsender produkterne fra vores lager i Sverige samme dag!

På farten med din Galaxy A3 (2016)
Du har sikkert altid telefonen med på farten som alle andre – sørg for at du kan bruge den lovligt og uden besvær i bilen og køb en holder! Det gør det både nemmere ifht. GPS og musik og samtidigt kan du koncentrere dig om hvad der sker i trafikken! Vi har et stort udvalg af holdere og mange typer, så du kan være sikker på at du kan finde lige det du mangler, uanset om du leder efter en sugekopsholder, en magnetisk holder eller en holder til bilens ventilationsanlæg.

Højtalere, høretelefoner og alt andet imellem
Mangler du en højtaler til din Galaxy A3 (2016) så du kan dele din musik med omverdenen? Vi har et stort udvalg af højtalere i mange størrelser, farver og funktionaliter! Vil du hellere fordybe dig i musikkens verden, så har vi også et bredt udvalg af høretelefoner i mange farver og med forskellige egenskaber. Vi har både in-ear og on-ear høretelefoner, så du kan være sikker på at finde lige præcis det du leder efter, lige her!

Opladningskabler, adaptere og mange andre kabler!
Leder du efter et erstatningskabel til din telefon? Vi har et kæmpe udvalg her hos Lux-case og med fri fragt og forsendelse samme dag, handler det blot om at finde de kabler du mangler og bestille dem! Har vi mod forventning ikke det kabel du mangler, så er du mere end velkommen til at skrive til os – så skal vi nok se om vi ikke kan få det hjem på lager!