Nokia XL

Nokia XL

Her finder du alt i covers, etuier og tilbehør til Nokia XL. Nokia nye ”overkommeligt prissat” smartphone som de siger. Men fordi den ikke er i den dyre ende af smartphone markedet så er det stadig en investering der er værd at passe på. Lux-Case.dk har fulgt med og står klar med Nokia XL covers, etuier og tilbehør, så du kan føle dig sikkert beskyttet og veludstyret uanset hvor du tager hen. Uanset prisklassen af en smartphone fortjener den at man passer på dem. Nutiden telefoner er ikke bygget så solide som de var engang, så med et cover eller etui vil det give den det sidste mangel på en robust og solid telefon. Her er covers og etuier til den ældre model Nokia X.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Nokia XL Cover

Vi har set mange tilfælde at dyre reparations-regninger og ødelagte smartphones, skrammer og ridser over det hele. Med et cover til Nokia XL kan du nemt undgå dette. Vi har et kæmpe sortiment af covers her hos Lux-Case.dk. De materialer vi har covers i er blandt andet, plastik, silikone, TPU og metal. Så det er ene og alene op til dig at vælge din stil og dit favorit materiale. Vi kan dog garantere at uanset dit valg, så er kvalitet i top og du er garanteret super beskyttelse af din smartphone. Nokia XL covers sendes nem og hurtigt med Post Danmark og er fragten er selvfølgelig GRATIS!

Nokia XL Etui

Til de personen som bare vil have det mere ud af deres beskyttelse, der forslår vi et Nokia XL etui som dækker hele vejen rundt og har flere funktioner, flip-stativ, kredit- og hævekort holder, magnetisk lås eller smartview så du stadig kan følge opdateringerne uden at skulle ”pakke” den ud. Lækkert materiale af fx ægte læder. Læder etuier til Nokia XL er helt klart noget som giver følelsen af luksus og et super kvalitets produkt. Lux-Case.dk giver 100 % tilfredshedsgaranti. Gratis, hurtig og nem levering med Post Danmark. Find dit favorit etui blandet vores mange produkter.

Nokia XL Tilbehør

Tilbehør til Nokia XL. Der findes virkelig meget tilbehør til smartphones og du kan finde det meste hos os Lux-Case.dk. Det kan variere virkelig meget, alt fra MicroSD-kort, åbningsværktøjssæt, Tripod Stativ, Alkohol tester, smartphone touch vinterhandsker, stylus-penne, fjernstyret biler eller hvis du er rigtig glad for at tage billeder kan du nu købe en universal linse til din smartphone med 8X Zoom sæt. Der er næsten uanede muligheder indenfor Nokia XL tilbehør.