Nokia X

Nokia X

Velkommen til Lux-Case.dk – Et univers af smartphone tilbehør. Denne kategori er dedikeret til covers, etuier og andet tilbehør til Nokia X. Vi har her fat i en budget telefon med Android 4.1 Jelly Bean styresystemet, men det holder ikke Lux-Case.dk fra at være klar med det allerbedste i tilbehør. Vi anbefaler at beskytte enhver smartphone og tablet med et cover/etui og beskyttelsesfilm – det er simpelthen for træls at spare her og så ende op med et totalt smadret nyindkøb. Vi har et af Danmarks største udvalg i covers, etuier og tilbehør, så mon ikke du kan finde et eller andet du kan bruge? Find også covers og etuier til Nokia XL.


 

gratis levering med PostNord

Gratis levering

✔ Dagligt med PostNord

✔ Alle produkter på lager

✔ Udvidet fortrydelsesret

emaerket

e-mærket

✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-

✔ En nem og gennemskuelig handel

✔ Løbende kontrolleret

 

support

Fantastisk support

✔ Telefon eller email alle hverdage

✔ For vore kunders skyld

Nokia X Cover

Denne Nokia smartphone er ikke helt som de andre. Det er nemlig et faktum at den bruger en version ad Android OS, som er specielt designet til at ligne Windows Phone. Beskyt denne krydsede telefon med et lækkert cover der passer perfekt til Nokia X. Vi har plastisk, silikone, soft shell og hard shell – og et hav af forskellige design og farver. Sjove dyr, smarte mønstre, stilfulde farver, du finder det hele her på Lux-Case.dk. Vi anbefaler med hele vores hjerte (ja vi går virkelig så meget op i det), at du beskytter din smartphone med et kvalitets cover – det nedsætter nemlig drastisk chancen for skader ved tab og andre uheld. Du finder både billige kvalitets covers, og de lidt dyrere der yder endnu bedre beskyttelse, det er bare med at vælge det der passer din stil og dit behov. Kan du godt lide at bruge din smartphone som kasteskyts? Så ville jeg nok gå efter et ekstra beskyttende cover. Lige meget hvad, du finder et fantastisk cover til Nokia X her på siden.

Nokia X Etuier

Vil du gerne over i den lidt mere eksklusive måde at beskytte din smartphone med? Med et lækkert etui til Nokia X i ægte læder bliver det ikke meget bedre! Vi har også etuier i det slid stærke PU Læder, neopren og denim hvis det er den slags du er til. Vi har både de lidt frække farver som pink og rød, og de mere seriøse som grå og sort – der er helt sikkert noget der vil komplimentere det outfit du har på i dag. Vil du lige have 3 gode grunde til hvorfor etuier er så populære? Jamen så får du da det! 1: De er super stilfulde. 2: De kommer ofte med smarte ekstra funktioner som flipstativ og magnetluk. 3: De yder god beskyttelse til din smartphone. Har du brug for flere grunde end det? Okay, så kan vi også fortælle at vi har flere modeller i imiteret krokodille og slangeskind – og hvem har ikke altid drømt om at pakke sin mobil ind i det?

Nokia X Tilbehør

Har du puttet et smart cover eller etui til din Nokia X? Så er tiden kommet til at få fat i noget lækkert tilbehør. Vi har alt hvad du skal bruge i høretelefoner, touch-penne, stickers, gadgets og alt ind imellem. Et virkelig vigtigt tilbehør for at fuldende din smartphones beskyttelse, er kvalitets beskyttelsesfilm til skærmen – og det har vi tilfældigvis masser af her på Lux-Case.dk. Bestil du trygt hos os i dag, så sender vi med Post Danmark uden fragt koster dig en øre.