Nokia Lumia 929

Nokia Lumia 929
Velkommen til! Her på siden finder du alt du skal bruge i tilbehør, covers og etuier til den lækre Nokia Lumia 929 (også kendt som Nokia Lumia Icon). Med masser af plads, masser af pixels på den 5 tommer store skærm og masser af regnekræft med en 2.2 GHz Quad-core processer er Lumia 929 virkelig en topklasse telefon. Den kommer med Windows Phone 8 Black styresystemet og det kører fint udover manglen af kvalitets apps. Nu du er så heldig at have faldet over Lux-Case.dk, så skulle du gøre dig selv den tjeneste at klikke lidt rundt på siden – Vi har massevis af kvalitets produkter til massevis af forskellige smartphone og tablet modeller. Og så har vi endda også gratis fragt på hele vores sortiment.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Nokia Lumia 929 Cover

Denne topklasse telefon fra Nokia kommer med 5 tommer skærm i Full HD. Der er mange måder hvorpå du kan øge din smartphones levetid, men en god start er med et kvalitets cover til Nokia Lumia 929 fra Lux-Case.dk. Du kan let vælge lige nøjagtig din ynglings farve – vi gør nemlig vores bedste for at have et bredt udvalg af designs og farver til enhver smartphone of tablet model. Det er ikke kun farver og design du kan vælge imellem, vi har også både hard shell og soft shell covers, silikone og plastik. Hvad der dog er ens for alle covers her på siden, er, at de er perfekt udformede til Nokua Lumia 929. Det giver nemlig den bedste beskyttelse af kanter, sider og ryg og sørger for let og hurtig tilgang til alle stik og knapper. Med et stødabsorberende cover fra Lux-Case formindsker du stærkt risikoen for skader ved tab og andre uheld, og med vores billige priser er det altså en rigtig god investering.

Nokia Lumia 929 Etui

Et cover giver desværre ikke beskyttelse hele vejen rundt om telefonen – så hvis du vil have hele pakken skulle du tage et kig på et af vores etuier til Nokia Lumia 929. Det er bagside og skærm beskyttelse i et enkelt produkt. Det er da bare super smart! Hvad der også er super smart er de ekstra funktioner som indeholdes i mange af vores etuier. Flipstativ er en virkelig populær funktion – det er en indbygget stander der lader dig positionere din smartphone bedre ligegyldigt hvor du befinder dig. Magnetluk er også bare en funktion der gør det hele lidt smartere. Vi har etuier i ægte læder og slidstærkt PU læder, begge med super stilfulde looks og i lækre farver. Vores kunder fortjener nemlig det bedste. Hvis du endnu ikke har prøvet et etui, så skulle du tage at give det en chance – der er nemlig en grund til det er et af vores mest populære produkter.

Nokia Lumia 929 Tilbehør

Her du fået styr på beskyttelse til din smartphone? Super! Må vi så lige anbefale du også kigger på vores beskyttelsesfilm til Nokia Lumia 929? Det sørger for at skærmen er super beskyttet imod ridser og fedtede fingre – og det er altså meget nemmere (og billigere) at skifte beskyttelsesfilm end at skifte en skærm. Vi har også alt hvad du eller skal bruge i tilbehør til Nokia Lumia 929. Touch-penne, høretelefoner, opladere, kabler, gadgets, bling, stickers, tilbehør til bilen – du finder alt du skal bruge her på Lux-Case.dk. Glem ikke at vi har gratis fragt på hele vores sortiment.