Nokia Lumia 928

Nokia Lumia 928
Lux-case.dk er førende indefor covers og tilbehør til mobiltelefoner og tablets. Vi vil være sikre på at være først med tilbehør og andet beskyttelse til smartphones. Dette gælder naturligvis og denne Nokia Lumia 928 model. Modellen er ikke så udbredt endnu, men vi vil have tilbehør til alle vores kunder uanset deres telefon valg. Til Nokia Lumia 928 har vi derfor også en stort udvalg af tilbehør, covers og etuier. Fx har vi et ægte læder flip etui til Nokia Lumia 928. Dette sikre din mobil den bedste beskyttelse samt det mest fancy design. Ægte læder er desuden din garanti for lang holdbarhed, så du ikke behøver at købe et nyt før du skifter mobil igen.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Nokia Lumia 928

 

 

Nokia Lumia 928 er efterfølgeren til Lumia 920 og har som vigtigste forbedring, at den er blevet slanket betragteligt. Den vejer således kun 162 g, hvilket ikke er specielt let, men sammenlignet med forgængeren, der næsten vejede 200 g, så er det en stor forbedring. Samtidig er vægttabet ikke gået ud over det gode specifikationsniveau.

 

Det er også vigtigt, at ens telefon ikke er for tung, når man også køber et cover til ens mobil. Covers er som regel ikke speciel tunge, men det er klart, at det ikke kan undgås at det altid vil forøge vægten en smule. Covers og etuier til Nokia Lumia 928 fra lux-case.dk er udover selvfølgelig et beskyttende kriterium også udvalgt efter, om de er lette og praktiske. Hele formålet med et cover er nemlig beskyttelse, men hvis dette gør, at telefonen bliver træls at anvende, tager man det hurtigt af igen. Derfor er det vigtigt for os, at vores covers er lette, så de forbliver på telefonen og kan yde den beskyttelse en smartphone har brug for.

Et sekundært, og vægtigt, kriterium for et cover er selvfølgelig, at det skal udtrykke noget om dig som person. Derfor har vi også mange forskellige covers, så der er et, der passer ind i din resterende stil. Er du slet ikke til covers har vi også etuier til Nokia Lumia 928. Vores ægte læder etuier er det rigtige valg til den meget stilbevidste smartphone bruger. Vi har dem også i side flip modeller, så du har super nem og smart adgang til din Nokia Lumia 928 på trods af, at den er beskyttet maksimalt mod tab og skrammer.

 

Har du fået købt det beskyttelses til din Nokia Lumia 928 som du har brug for, inklusiv naturligvis beskyttelsesfilm, der for mange eksperter er det vigtigste, så er du sikkert kommet til, at du skal have fat i noget tilbehør.

 

Her kan vi glæde dig med mini-højttalere til Nokia Lumia 928 eller et sæt høretelefoner, så du har garanti for god lys uanset, hvor du er og i hvilke omgivelser. Det er fedt, når man har en masse tilbehør, så man kan få det maksimale ud af ens smartphone.

For at få det bedste ud af den, når du cykler har vi tilmed også salg af cykelholdere og bilholdere til Nokia Lumia 928. Med en cykelholder behøver du aldrig fumle efter mobilen i lommen, da den sidder sikkert og ligetil monteres på styret, hvor du altid kan holde øje med, hvad der sker lige nu. Med en Nokia Lumia 928 bilholder kan du holde øje med din rute + nemt se og besvare opkald under kørsel uden at dette går ud over sikkerheden.