Nokia Lumia 920

Nokia Lumia 920

Ønsker du et unikt og personligt udseende til din nye Nokia Lumia 920? Så er du landet på den helt korrekte side! Med et enormt udvalg af kvalitetsvarer til Nokia Lumia 920, er vi overbeviste om at dit drømme cover også er en del af vores sortiment. Vi har både sjove, skøre og stilrene covers for enhver smag og pengepung. Udover at give Nokia Lumia 920 et helt nyt look, så giver det samtidig en Nokia Lumia 920 en uvurderlig beskyttelse, da du med et Nokia Lumia 920 cover sikrer dog mod skader og skrammer.

 

gratis levering med PostNord

Gratis levering

✔ Dagligt med PostNord

✔ Alle produkter på lager

✔ Udvidet fortrydelsesret

emaerket

e-mærket

✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-

✔ En nem og gennemskuelig handel

✔ Løbende kontrolleret

 

support

Fantastisk support

✔ Telefon eller email alle hverdage

✔ For vore kunders skyld

Nokia Lumia 920

Efter et par særdeles sløje år for finske Nokia, ser de for alvor ud til at være klar til at indtage smartphone markedet med storm. Nokia har i de seneste år haft svært ved at omsætte deres tidligere dominans på mobilmarkedet, til også at omfatte smartphones. Med Nokia Lumia 920, har de dog endelig stemplet ind som en seriøs konkurrent, til hvad der nu er blevet de store kanoner på smartphone markedet. Med sit Windows Phone 8 styresystem, skiller Nokia Lumia 920 sig således også ud fra mængden af andre smartphones, som fortrinsvis benytter sig af Android og iOS systemerne. Dette er med til at gøre Nokia Lumia 920 til en unik smartphone, som adskiller sig fra de andre på markedet, og dermed tilbyder en helt ny smartphone oplevelse.

Nokia Lumia 920 Cover?

Som en nyhed, kan skærmen faktisk betjenes mens man har handsker på, hvilket ikke tidligere er set, og samtidig må siges at være en kærkommen funktion heroppe i norden, hvor handsker er store dele af året, er en fast del af påklædningen. På trods af den stærke og innovative skærm, så er det som med alle andre smartphones, dog nødvendigt med noget beskyttelse af den, hvis den skal holde sig ny i lang tid. Derfor tilbyder Lux-Case-dk, et væld af muligheder for netop dette. Du kan f.eks. anskaffe dig et af vores lækre Nokia Lumia 920 covers eller etuier, som findes i et væld af interessante farver, designs og former. Derfor ville det undre hos meget her hos Lux-Case.dk, hvis det ikke også lykkedes dig, at finde det Nokia Lumia 920 etui eller cover, som du kunne ønkse dig.

For at du altid er tilfreds med dit køb Nokia Lumia 920 tilbehør har vi en gennemført serviceenhed som sørger for alt omkring dit køb af Nokia Lumia 920 covers og etuier, og som du altid skal være mere end velkommen til at kontakte, hvis du skulle have nogen tvivl omkring vores produkter.