Nokia Lumia 820

Nokia Lumia 820
Med Nokia Lumia 820 i hånden, føler man vitterligt at man har med et kvalitetsprodukt af gøre. Præcis samme følelse opnår du med vores store kollektion af spændende Nokia Lumia 820 covers. Du kan vælge i mellem alt lige fra dobbelt lags skridsikrede silikone covers, lette bumpers over til stilsikre læderetuier af højeste kvalitet. Uanset hvad du måtte have brug for af Nokia Lumia 820 tilbehør, så finder du det med garanti hos danmarks største Nokia Lumia 820 udvalg: Lux-Case.dk!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Nokia Lumia 820

 

Den finske mobilgigant Nokia var sen til at komme ind på smartphone markedet og må i dag se sig selv slået i første runde af producenter som Apple og Samsung, hvis iphone og galaxy modeller i dag sidder tungt på markedet. Krigen om det lukrative smartphone er dog vedvarende og Nokia har i samarbejde med Microsoft satset massivt på markedsføringen af deres sidste generation af smartphones i Lumia serien.

 

Lumia 820 er lillebroren til den voksne Lumia 920. Lumia er mindre og mere handy at have med rundt. Den er udstyret med en 1.5Ghz Snapdragon processor med en Adreno 225 GPU. En vaks lille motor perfekt til en smartphone som Lumia 820. Den har dertil 1 GB RAM, der er helt fint kan holde et bundt programmer kørende på samme tid.


Lumia 820 skærms er på 4,3” og er dermed en smartphone i mellemstørrelse. Det sagt er det meget vigtigt at få skærmen beskyttet med beskyttelsesfilm til Lumia 820, da det ellers kan blive meget ærgerligt, hvis du skulle komme til at tabe din telefon eller på anden måde skade den.

 

Nokia Lumia 820 kører ligesom alle de andre nye Nokia smartphones Windows 8 mobil styresystem, der både er hadet og elsket. Det er anderledes end både Android og Apples iOS, men kan i sidste ende vise sig at være bedre på nogle punkter. Du kan sælge vælge antal af og størrelsen på dine ikoner, som du også kan flytte rundt med samt modtage ”live tiles” fra, hvilket vil sige, at dine ikoner selv opdateres med nyt indhold. Fx kan ikonet for din mail eller Facebook opdateres, hvis du får en ny besked.


Du kan selvfølgelig få både beskyttelsesfilm og meget andet udstyr til Lumia 820 lige her på lux-case.dk


Vi har også flere forskellige covers til Lumia 820, så du har noget at skifte ud med ligesom med de gamle Nokia telefoner, hvor de ligeledes var populært at skifte farven på coveret jævnligt. Hvis du ikke vil have et ensfarvet cover til Lumia 820, så har vi også andre og mere detaljerige af slagsen.

 

Leder du efter oplader til Lumia 820 eller andet tilbehør, skal du heller ikke lede andre steder. Lux-case.dk har alt i tilbehør til Lumia 820.