Nokia Lumia 2520

Nokia Lumia 2520

Nokia Lumia 2520 er en spritny topklasse tablet der har det hele. 4G Netværk, 10.1 tommer Full HD display (1080 x 1920 pixels), lækkert kamera og endnu bedre hardware. Her på Lux-Case.dk er vi misundelige på alle der har fået fingre i denne tablet, men alligevel er vi selvfølgelig klar med alt i tilbehør, covers og etuier til Nokia Lumia 2520. En lækker tablet fortjener lækkert tilbehør og her på siden finder du et af Skandinaviens største udvalg i produkter til Nokia Lumia 2520. Alt du finder på Lux-Case.dk er i høj kvalitet, og skulle der mod forventning være problemer med din ordre, så har vi en super kundeservice der tager sig hurtigt af alle problemer. Som en ekstra bonus har vi gratis fragt på alle ordre.

 

gratis levering med PostNord

Gratis levering

✔ Dagligt med PostNord

✔ Alle produkter på lager

✔ Udvidet fortrydelsesret

emaerket

e-mærket

✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-

✔ En nem og gennemskuelig handel

✔ Løbende kontrolleret

 

support

Fantastisk support

✔ Telefon eller email alle hverdage

✔ For vore kunders skyld

Nokia Lumia 2520 Cover, Etui og Tilbehør

Nokia Lumia 2520 er en ny topklasse tablet fra den finske producent. Der er tale om en Windows RT tablet med rigtig flotte specs – men så ligger den også i den helt dyre ende af skalaen. 4G Netværk, 2.2 GHz Quad-Core Snapdragon processor, 2 GB RAM og 32 GB indbygget ram er bare en del af hvad Nokia Lumia 2520 har at byde på. Displayet er på populære 10.1 tommer og har Full HD resolution på 1080 x 1920 pixels. Vi snakker altså om en af de bedste tablets produceret til dato, og her på Lux-Case.dk har vi massevis af covers, etuier og tilbehør til Nokia Lumia 2520. Prisen kommer nok ikke til at være meget under 4500 kr her i Danmark, så der er altså virkelig noget at passe på. Det er en lav-vægts tablet som er god at have med ud af døren – så tilbehør der forøger sikkerheden er virkelig en god investering.

Nokia Lumia 2520 Cover

Nokia Lumia 2520 kommer i 4 forskellige farver direkte fra produktionen – og det er jo ikke specielt meget at vælge imellem. Med et slidstærkt cover fra Lux-Case.dk kan du finde lige nøjagtig den farve og det materiale der passer til dig. Vi har både Hardshelle og Softshell covers, bumpers, plastik, metal og silikone covers til masser af forskellige smartphone og tablet modeller. Alle er selvfølgelig i den gode kvalitet som sikrer super beskyttelse til din tablet.

Nokia Lumia 2520 Etui

Er du en krævende forbruger der vil have det aller bedste til din tablet? Så skulle du tage et kig på vores smarte etuier. Vi har nemlig et bredt udvalg af etuier til Nokia Lumia 2520. Det er en dobbelt god investering da det både ser godt ud og beskytter din tablet – det er især en god ide hvis din tablets ofte bruges af de mindste i familien. Som en ekstra bonus har de fleste etuier også ekstra funktioner som magnetluk og flipstativ. Så får du pludselig en hel del mere ud af din tablet.

Nokia Lumia 2520 Tilbehør

Nyd godt af vores kæmpe sortiment i tilbehør til Nokia Lumia 2520 (og rigtig mange andre modeller for den sags skyld). Vi har et af Skandinaviens største udvalg i tilbehør til smartphones og tablets – og det er vi rigtig stolte af. Beskyttelsesfilm, høretelefoner, mini-højtalere, kabler, bilopladere... vi kan være behjælpelige med det hele. For at give vores kunder en ekstra bonus har vi valgt at have gratis fragt på alle ordre. Det er ligegyldigt hvor meget du bestiller, vi betaler stadig fragten.