Nokia Lumia 1520

Nokia Lumia 1520
Covers, etuier og andet tilbehør til Nokia Lumia 1520 - Alt for at gøre din Nokia oplevelsen komplet. Nokia er kendt for sit kamera på uhørt mange megapixel, Xenon-blitz og LED lys til video. Her på Lux case.dk kan købe beskyttelsesudstyr og øge levetiden på din mobil betydeligt. Tag for eksempel en silikone tilfældet med kofanger egenskaber, som også giver dig et godt greb om din Nokia Lumia 1520. Vi er naturligvis andre ting til din telefon også. Høretelefonerne i alle farver, biltilbehør, der gør turen til en leg, og stativer og opladere til alle formål er blot nogle af den brede vifte, vi har til dig. Og fragt er naturligvis 100% gratis!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Nokia Lumia 1520

Her har vi en meget speciel i Lumia familie - Nokia Lumia 1520 . Nokia Lumia 1520 er en Windows-telefon , der kommer med indbygget Windows -Office, som hjælper dig med at forblive produktiv , uanset hvor du kan være . Der er ingen tvivl om, at dette er en telefon ud over det sædvanlige . På Lux-case.dk har vi et stort udvalg af produkter, der er eksklusivt til din Nokia , samt en flok af universelle produkter , som giver neg nyde fordele, selv hvis du skulle skifte telefoner. Men først, lad os tage et kig på, hvad for en telefon , vi har her.

 

Det er en meget firkantet telefon med skarpe linjer , formentlig , at Nokia vil matche udformningen af Windows Phone 8 - som er fyldt med firkantede ruder. Uanset om du foretrækker runde hjørner med bløde linjer, eller en telefon , at dette er smag, men med en AMOLED-skærm på 6,0 '' med en opløsning på 1280 x 768 er Nokia WP8 at se ordentlig gode. AMOLED-skærm er menuen på din telefon helt krystalklart , se det her , er der lidt at stikke på . Desuden er skærmen i fuld HD!

 

Kameraet på Nokia Lumia 1520 er hvad der gør denne telefon til Nokias flagskib . Med et kamera i de 41 mega pixel , forventer vi, at denne telefon vil blive elsket af fotografer over hele verden . Kameraet stikker temmelig langt ud fra telefonen , så det kan aldrig være helt fladt på ryggen .

Men hvis du virkelig sætter pris på dette kamera er ikke et problem , da det giver dig mulighed for at zoome ind i de 6 gange , uden at du vil miste billedkvalitet.

 

Her på Lux -case , kan du finde diverse tilbehør til din Nokia Lumia 1520 - Vi har forskellige covers , cases og tasker, så du kan beskytte din telefon med stil. Beskyt din Nokia Lumia 1520 med stil på at finde en klap eller pose, der passer dig . Måske et cover med stativ, magnet flip og plads til kreditkort er lige, hvad du har brug for. Dækslerne med fod bliver mere og mere populær hos os , måske ikke overraskende, da det giver dig mulighed for at se film i timevis uden at få trætte hænder.

 

Måske du er på udkig efter, er en bil holder, som giver dig mulighed for at drage fordel af GPS og kort i bilen , hvilket giver dig perfekte betragtningsvinkel , når du er ude at køre ? Uanset hvad du har brug for , se dig omkring her Lux case.dk og vores nye lave priser og gratis forsendelse.