Nokia Lumia 1320

Nokia Lumia 1320
Nokia Lumia 1320 er et nyt pletskud fra finske Nokia - Alt hvad du skal bruge i en smartphone og mere til. Vægten er 220 gram men telefonen kan alligevel prale af hele 1.7 GHz Processor og en resolution på 720 x 1280 pixels. Styresystemet er Microsoft Windows Phone 8, et system der fungerer helt perfekt på den 6 tommer store skærm. Den kan købes i farverne gul, rød, sort og hvid, men er ingen af disse farver din stil kan du finde masser af fede covers lige her på Lux-case.dk. Udover covers, finder du her på siden alt fra headsets, etuier til mini-højtalere. Alt hvad du skal bruge for at gøre brugeroplevelsen helt din egen.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Nokia Lumia 1320 Cover, Etui og Mobiltilbehør

For den der gerne vil have en stor mobiltelefon i stil med Nokia Lumia 1520, men i en prisklasse der er mere til at have med at gøre, er her telefonen der opfylder dine ønsker. Lighederne er mange - skærmen er 6.0” på begge enhederne, og du kan med fordel beskytte det med et Nokia Lumia 1320 beskyttelsesfilm. Lumia 1320 har 4G/LTE og stort set samme dimensioner som 1520´eren - den er omkring en millimeter tykkere og vejer 11 gram mere. Lumia 1320 har en super HD skærm med 720 x 1280 pixels og en pixel densitet på ~245 ppi. Vores billige covers passer perfekt til Nokia Lumia 1320 og er i super høj kvalitet - så slipper du for at være urolig over at din mobil bliver alvorligt skadet hvis ulykken er ude. Den har en harddisk på 8 gigabyte, som let kan udvides med et microSD kort med yderligere 64 GB.

Nokia Lumia 1320 Cover

Når det gælder covers til Nokia Lumia 1320, så har vi her på siden en masse alternativer til dig. Vil du have en Hard Shell, Soft Shell eller måske en kombination af disse? Vi kan være behjælpelige med det hele! Telefonen har et kamera med 5MP, mindre en storebror 1520, men kan stadig prale af en kraftig Dualcore Chipset fra Qualcomm. Det er Snapdragon S4 med 1.7 GHz og 1 GB i RAM, hvilket kan konkurrere med mange mindre computere og tablets. Det er helt sikkert værd at beskytte Nokia Lumia 1320 med et kvalitets cover, så kan du sove trygt om natten, eller i det mindste slappe af hvis du skulle være så uheldig at tabe den.

Nokia Lumia 1320 Etui

Gør din nye Lumia ekstra smart med et lækkert læderetui. Udover at beskytte telefonen mod tab og lommeridser, giver det også den lækre følelse af ægte læder. Med ekstrafunktioner som flipstativ, nedlukning af skærmen når mobilen ikke anvendes og kortholdere, er det ikke mærkeligt at vores Nokia Lumia 1320 etuier er så populære. De er billige i forhold til kvalitetsniveauet og helt igennem lækre og stilede at have med at gøre. Lumia 1320 kommer som bekendt med Windows 8 Black som operativsystem, så hvorfor ikke matche med et sort læderetui?

Nokia Lumia 1320 Tilbehør

Her på siden kan du helt sikkert finde alt du behøver til en moderne smartphone i form af både tilbehør og gadgets der passer perfekt til Lumia 1320. Du finder alt du behøver til at passe din Lumia lige ind i dit liv. Er du meget på farten? Så har vi en praktisk holder til din bil der hurtigt forvandler mobil til GPS. Er du den aktive type der løber eller cykler meget? Så har vi både armbånd og cykelholdere der alle passer perfekt til Lumia 1320. Alt dette og mere finder du her på siden, så det er bare med at komme i gang.