Nokia Lumia 1320 Covers, Etuier og Skærmbeskyttelse

Nokia Lumia 1320 er et nyt pletskud fra finske Nokia - Alt hvad du skal bruge i en smartphone og mere til. Vægten er 220 gram men telefonen kan alligevel prale af hele 1.7 GHz Processor og en resolution på 720 x 1280 pixels. Styresystemet er Microsoft Windows Phone 8, et system der fungerer helt perfekt på den 6 tommer store skærm. Den kan købes i farverne gul, rød, sort og hvid, men er ingen af disse farver din stil kan du finde masser af fede covers lige her på Lux-case.dk. Udover covers, finder du her på siden alt fra headsets, etuier til mini-højtalere. Alt hvad du skal bruge for at gøre brugeroplevelsen helt din egen.


Nokia Lumia 1320 Cover I denne kategori finder du vores voksende udbud af covers til Nokia Lumia 1320 . Windows 8 telefonen har taget verden med med storm og hvad er den bedste ven for en fremadstormende ny mobil? Det er et kvalitets cover fra Lux-Case.dk! Udover at sætte dit eget særpræg på telefonen, beskytter du den også mod fald, stød og de irriterende lommeridser. Vores side tilbyder blandt andet Hard Shell covers der virkelig giver den beskyttelse som du har brug for i en travl hverdag. Men det er ikke det eneste vi tilbyder her på siden. Udover covers finder du blandt andet mine-højtalere, biltilbehør og ikke mindst lækre etuier - det er bare at tjekke de andre kategorier ud!

Læs mere
Vis mindre
chevron-down
Beskyttelsesfilm Til Nokia Lumia 1320 - 3 Stk

Beskyttelsesfilm Til Nokia Lumia 1320 - 3 Stk

49,00 DKK Original 139,00 DKK
Beskyttelsesfilm Til Nokia Lumia 1320 - 5 Stk

Beskyttelsesfilm Til Nokia Lumia 1320 - 5 Stk

59,00 DKK Original 179,00 DKK
Nokia Lumia 1320 Beskyttelsesfilm (Klar)

Nokia Lumia 1320 Beskyttelsesfilm (Klar)

29,00 DKK Original 89,00 DKK
Ambassador (Pink) Nokia Lumia 1320 Ægte Læderetui

Ambassador (Pink) Nokia Lumia 1320 Ægte Læderetui

129,00 DKK Original 419,00 DKK
Ambassador (Blå) Nokia Lumia 1320 Ægte Læderetui

Ambassador (Blå) Nokia Lumia 1320 Ægte Læderetui

129,00 DKK Original 419,00 DKK

Etuier til Nokia Lumia 1320:

Leder du efter et Nokia Lumia 1320 etuier? Vi har alt du kigger efter! Med stor variation, når det kommer til Nokia Lumia 1320 etuier. Et etui med pung er det bedste af to verdener og kombinerer både pung og flip etui, så kan du slippe for at have begge med, samtidig med at fronten og bagsiden på din mobil er beskyttet. Et pung etui til Nokia Lumia 1320 kommer med indbygget kortholder, hvor du kan holde dine kort og sedler. Etuiet lukker tæt til med magnet eller lås, så de mest vigtige ejendele er sikkert og beskyttet. Vi har også Nokia Lumia 1320 flip etuier, hvor bagklappen kan foldes og virker derfor også som en stander - Perfekt til at se videoer eller se på billeder, uden at skulle holde din Nokia Lumia 1320 i hånden. Hvis du ikke beslutte dig, eller har brug for begge, så har vi Nokia Lumia 1320 2-i-1 magnetiske etuier, hvor du har et flip etui med et hårdt cover indeni - Mere funktionelt bliver det altså ikke. Uanset hvilket etui du vil have, har vi et godt og bredt udvalg af alle slags stilarter, designs og farver. Alt fra det helt simple og professionelle look til det helt udtryksfulde og massere af farver. Du kan også finde et stort sortiment af forskellige materialer til dit telefon etui. Vil du have din Nokia Lumia 1320 i luksuriøs og ægte læder, eller måske kunstlæder? Måske du hellere vil have noget mere enkelt som et stof etui eller silikone case. Uanset hvad; Vi har hvad du leder efter!

Nokia Lumia 1320 Cover:

Leder du efter et cover til Nokia Lumia 1320? Du er kommet til det rigtige sted. Et mobil cover til Nokia Lumia 1320 lader dig holde det enkelt, mens din Nokia Lumia 1320 stadigvæk er beskyttet og sikker. Her finder du et stort udbud af fleksible plastik og silikone covers, der fæster helt tæt til din mobil, og ikke tager for meget plads i din lomme. Du kan også finde covers i læder, kulfiber, stof, nylon, glas - og selv i træ! Nogle af vores Nokia Lumia 1320 covers inkluderer også en pop socket som vedhæfter på bagsiden, som holder din enhed sikker og komfortabel i din hånd. Vi har også bredt udvalg af bumpers, hvis du vil holde det fuldstændigt minimalistisk. Du kan finde vores Nokia Lumia 1320 covers i hver slags farve og design, du kan forestille dig; fra de mere æstetiske covers til de mere enkle, ensfarvet covers. Hvis du vil undgå farver og designs, har vi, selvfølgelig, også transparente covers.

Skærmbeskyttelse og Tilbehør til Nokia Lumia 1320:

Er der noget værre end en ridse på din Nokia Lumia 1320 skærm? Vær sikker på at holde din mobiltelefon fri for ridser, blænding og skidt med en Nokia Lumia 1320 beskyttelsesfilm. Uanset om du har brug for skærmbeskyttelse i hærdet glas eller plastik film, så er de altid nemme og påsætte og fjerne igen. Hold altid din Nokia Lumia 1320 skærm til at se fabriksny ud.

Nokia Lumia 1320 er en stilfuld mobil, men med et lækkert etui fra Lux-Case.dk kommer den virkelig i en klasse for sig selv. Vores læder etuier er i super kvalitet og giver plus på både stil og sikkerhed til din mobil. Alt i alt en fornuftigt investering. Med et etui fra Lux-Case er det bare at smide mobilen i tasken eller lommen - ikke flere bekymringer om lommeridser eller tilfældige tab. Her på siden finder du alt hvad du har brug for til at gøre mobil oplevelsen helt din egen. Tjek de andre kategorier ud, du finder helt sikkert det du leder efter!

Nokia Lumia 1320 er en lækker mobil at have med på farten, og hvordan gøres det lettere end med armbånd i den helt rigtige størrelse? Alle produkter her på siden er af højeste kvalitet, så du kan være helt sikker på løbe eller gåturen - også selvom vejret ikke skulle være med dig.

Er du på udkig efter en super kvalitets pung eller pose til din Nokia Lumia 1320, så er du kommet til det helt rigtige sted. Giv produkterne på denne side et kig, du finder helt sikkert noget der falder i din smag - og husk at udover at se godt ud, så giver en pose også en god omgang ekstra beskyttelse til din telefon.

Nokia Lumia 1320 Beskyttelsesfilm Her finder du beskyttelsesfilm der passer perfekt til din Nokia Lumia 1320 telefon. Man kan argumentere for at beskyttelsesfilm er det første du burde til en ny telefon - det er simpelthen for dumt ikke på denne måde nemt og hurtigt at undgå trælse lommeridser samt forebygge større skader.

Køretid er spildtid. Sådan plejede det i hvert fald at være. Med et trådløst headset eller andet biltilbehør fra Lux-Case.dk er dette ikke længere en virkelighed du skal forholde dig til. Det har aldrig været nemmere at holde kontakten med venner, familie og arbejdspladsen mens du er på farten.

Er din telefon også din GPS? Så er en bilholder en super smart ide. Det ser godt ud, det er nemt og det er mere sikkert end at skulle rode med mobilen ind og ud af lommen. Her på siden har vi kvalitets produkter der gør at du får mere ud af din Nokia Lumia 1320 - også når du er på farten!

Er du meget på farten? Er din Nokia Lumia 1320 din faste følgesvend? Så er en biloplader et smart køb der sikrer at du altid har liv i telefonen. Som altid er produkterne her på siden i højeste kvalitet og du har altid hurtig levering med Postnord. Ikke bare på bilopladere men på alle produkter på lux-case.dk!

Er du træt af at holde din Nokia Lumia 1320 selv? Så finder du her på siden svaret på dine bønner! Holdere, standere og docking stationer giver dig mere ud af din telefon i din hverdag, samtidig med at de ser super godt ud.

En telefon uden strøm er ikke mere værd end en tynd mursten. Så med mindre du skal igang med at bygge et hus af telefoner, så er det med at have den rigtige oplader til den rigtige mobil. Her på siden finder du et udbud af kvalitets opladere der passer perfekt til Nokia Lumia 1320 - og som altid leveres der super hurtigt og uden det koster dig en øre.

Gode høretelefoner er vigtige for at du får mest muligt ud af din mobil. Her på lux-case.dk har vi et stort udvalg af både mindre og større høretelfoner i det design der passer ligenøjagtigt til din stil og og behov.

Der er fine højtalere i en Nokia Lumia 1320, men man kommer ikke udenom at det bare lyder bedre med en mini-højtaler. Her på siden finder du et lækkert udvalg af kvalitets højtalere der passer perfekt til din Lumia 1320 - så er du klar til festen, parken eller stranden!

En telefon kan være meget mere end bare en telefon. Her på siden finder du alt det tilbehør du skal bruge for at gøre din Nokia Lumia 1320 helt din egen.

Her på siden finder du lækkert kvalitetsudstyr til dig der vil have mere ud af cykelturen. Med en holder til din cykel kan du følge med i din rute, høre musik og modtage opkald - helt uden at skulle gribe i lommen eller spilde en hånd på det. Sikkert og praktisk. Vi sender samme dag hvis du bestiller inden 15.00.

Mobiler er bare sjovere når du har de rigtige kabler. Her på siden finder du de kabler du skal bruge for at få mest muligt ud af din Nokia Lumia 1320, og du finder helt sikkert lige det du skal bruge her på lux-case.dk. Som altid; bestiller du inden klokken 15.00 så sender vi samme dag.