Nokia 8

Nokia 8

Nokia virksomhed blev grundlangt i 1865 og ses som den finske stolthed. På sit højeste i år 2000 tegnede Nokia sig alene 4% af landets BNP. Inden de første smartphones kom på markedet i 2007, var Nokia verdens største mobil producent. I det næste årti tabte koncernen store markedsandele. Man prøvede at vende tendensen ved at gå retro, med genetableringen af firmaet mest sælgende telefon Nokia 3310 i 2016 men forsøget gav ikke den ventende succes.. På trods af en samlet omsætning på godt 170 millarder kroner i 2016, gik koncernen ud af året med endnu et underskud. I Juni 2017 introducerede man så en topmoderne smartphone nemlig Nokia 8, der er udviklet i samrabejde med Xiomi og skulle tage kampen op imod som giganter som LG, Huawei og Samsung for at vinde markedsandele på primært, det lukrative asiatiske marked. Nokia 8 er en avanceret Nokia-branded budget smartphone, der kører Android Nougat. Den blev annonceret den 16. august 2017 i London, England, og er udviklet af HMD Global, som har udviklet tidligere Nokia-branded telefonerne i serien nemlig Nokia 3, Nokia 5 og Nokia 6. Nokia 8 begyndte at sælge i Europa i september 2017. Nokia 8 er den første high-end Nokia-branded enhed siden Nokia Lumia 930 i 2014. Platformen er Android 7.1.1 (Nougat) som også er klar til Android 8.0 (Oreo). Chipset er Qualcomm MSM8998 Snapdragon 835 med en kraftigt CPU Octa-core (4x2.5 GHz Kryo & 4x1.8 GHz Kryo).

Hukommelsen er enten 128 GB og 6GB RAM eller 64 GB og 4GB RAM. På kamera siden har både det primære og det sekundære kamera 13 MP, ansigtgenkendelse, autofokus samt det primære kamera har Carl Zeiss optik. Den videooptager i [email protected] eller [email protected] afhænglig af model og har desuden geo-tagging, touch focus, face detection og HDR.

Skærmen er 5.3 tommer IPS LCD touchscreen med 16 millioner farver og en billedopløsning på 1440 x 2560 pixel. Det er beskyttet med massivt Gorilla Glass 5. Batteriets kapacitet er 3.090 mAh og Nokia 8 understøtter hurtigopladning via Qualcomm Quickcharge 3.0. Du vil typisk have 30% batteri tilbage, hvis du bruger telefonen en hel dag.

Skal man kort opsummere denne smartphones styrker er det følgende. Det er en lynhurtig smartphone med flot skærm. Den har en kompakt størrelse, der passer godt i lommen samt der gives løbende opdateringer. Den har et godt kamera og giver en god batteritid.

Din Samsung Nokia 8 er en smuk men også en dyr telefon. Det kan altid betale sig at beskytte din telefon. Hvad med at anbefale i et cover fra Lux-case som beskytter din smartphone mod slag og stød. Du kan nyde din telefon helt stressfri uden skal bekymre sig om få din telefon beskadiget. Vælg imellem mange flotte farver, motiver og materialer.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Flotte covers til Nokia 8

Det kan altid betale sig at købe et cover til din smartphone. Det kan være en ganske dyr affære at skulle betale for en reperation, hvis du skulle være så uheldigt at tabe eller på anden måde beskade din smartphone. Derfor er det en altid en god ide at f.eks anskaffe sig et cover. Her hos Lux-case har vi et af danmarks største cover til Smartphones.

Vi har blandt andet hybridcover der er fremstillet i plastik og silikone eller cover der er fremstillet i akryl eller kunslæder. Vi har helt sikkert også et cover der passer dig. Vores cover har desuden funktioner som roterende kickstand til håndfri brug og nogle har integreret lommer til kreditkort. Tjek her hos Lux-case og køb et beskyttende cover i dag til din Nokia 8. Det kan altid betale sig.

Smarte etuier til Nokia 8

Ønsker du et etui til at beskytte din Nokia 8 ?. Her hos Lux-case har vi et af danmarks største ufvalg til smartphones. Vi har blandt andet etui med smukke motiver og med flotte print. Vores etuier kommer er fremstillet i blandet andet kunst læder, ægte læder, silikone og plastik og er i højeste kvalit. Vores mange etuier har mange funktioner såsom indbygget pung, kan sammenfoldes til håndfri brug og andre har f.eks magnetisk lås og har håndledsstrop til at bære om hånden.

Tag ikke nogen risiko og køb et etui til din Nokia 8 i dag. Det kan altid betale sig at beskytte din Nokia 8 med stil.

Beskyttelsesskærme til Nokia 8

Tag ikke nogen risiko og beskyt altid din skærm på din Nokia 8. Det er meget let at komme til at slå glasset i sin skærm itu eller få en grim ridse i sin skærm. Her hos Lux-case har vi et af danmarks største udvalg af beskyttelsesskærme til smartphone. Vores beskyttelsesskærme er fremstillet i hærdet glas som er ægte forabejdet glas. Skærmen er ultra klar og kun 0.3 milimeter tyk men meget solid og robust. Vores beskyttelsesskærme har også en anti-eksplosions funktion. Tag ikke nogen risiko og køb i dag så din Nokia 8 beskyttet om kort tid og du kan nyde din telefon.