Nokia 6

Nokia 6

Der er ikke sket meget på fronten fra Nokia det sidste stykke tid. Virksomheden er dog på banet med en række smartphones og Nokia fylder fortsat meget på markedet. Nokia 6 kom på markedet i januar i 2017 og vejer blot 169 gram. Med en tykkelse på 7.9mm fylder den intet og har et flot og slankt design. Nokia 6 har en 5.5” IPS LCD skærm med en opløsning på 1080x1920 og vanvittige 403 pixels per tomme. Smartphonen har et Qualcomm MSM8937 Snapdragon 430 chipset, en octa-core 1.4 GHz Cortex-A53 CPU. Alt dette og 4 GB ram sørger for at alt kører flydende på din smartphone og at applikationer åbner og lukkes øjeblikkeligt efter behov. Du kan få Nokia 6 med 32 eller 64 GB lagerplads – dette kan dog udvides med yderligere 256 GB ved at tage et microSD kort i brug i smartphonens sim2 slidse. Kameraet i Nokia 6 er et højt ydende 16 megapixels kamera som tager fine kamera. Frontkameraet er på 8 megapixels og er oplagt til selfies og Skypeopkald. Med indbygget fingeraftrykssensor, accelerometer, gyrometer, nærhedssensor og kompas, har du alt hvad du måtte forlange af en smartphone i 2017. Nokia 6 har et 3000 mAh batteri og fås i 5 forskellige farver.

Her hos Lux-case kan du finde alt hvad du måtte mangle af tilbehør til Nokia 6. Vi har et af Danmarks største udvalg af Nokia 6, så det burde være muligt at finde noget som falder i din smag. Vi har fx covers, skærmbeskyttere, etuier, mini-højtalere, powerbanks og alt andet som du være på udkig efter. Hvad venter du på? Find det du mangler i dag! Det handler sådan set bare om at du går på opdagelse i vores store udvalg og får tilbehøret bestilt.

Er du bekymret for at din smartphone bliver beskadiget? Hvad med at anbefale i et cover fra Lux-case som beskytter din smartphone mod ridser og skrammer. Du slipper dermed for at skulle bekymre dig og kan i stedet bruge din smartphone lige så tosset som du vil. Vælg imellem mange flotte farver, motiver og materialer og beskyt din smartphone i dag. Hvad venter du på? Find dit nye cover til XYY!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Flotte covers til Nokia 6

Leder du efter en smart måde at beskytte din smartphone på? Hos Lux-case har vi samlet et stort udvalg af covers, så der burde være noget for enhver. Dyk ned i vores store udvalg og find frem til lige præcis det du står og mangler. Vi har blandt andet masser af covers med indbyggede stødpuder, som også beskytter din smartphone mod stød og slag. Uanset hvad du måtte være på udkig efter, så kan du helt sikkert finde det lige her. Vælg imellem mange flotte modeller, farver og materialer. Vi har fx covers der er lavet af plastik, metal, kunstlæder, ægte læder og meget andet. Find dit nye cover til Nokia 6 i dag og slip for at bekymre dig om uheld og skader. Det kan altid betale sig at være på forkant!

Holdbare etuier til Nokia 6

Find dit nye etui til Nokia 6 i dag og slip for at bekymre dig om uheld. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at få repareret din smartphone. Det kan derfor kun anbefales at investere i et etui til Nokia 6. Vær på forkant inden uheldet er ude og slip bekymringerne. Vi har blandt andet etuier til Nokia 6 med indbygget kortholdere med plads til alle dine kort og kontanter. Eller hvad med et etui med indbygget holder, som du nemt og bekvemt kan folde ud og bruge til at holde din smartphone. Du slipper dermed for at altid at skulle sidde med din smartphone i hånden når du skal se film. Vælg imellem mange flotte farver, motiver og materialer og beskyt din smartphone inden uheldet er ude!

Stort udvalg af mini-højtalere til Nokia 6

Tag musikken med dig på farten og hav altid en højtaler ved hånden. Hos Lux-case har vi udvalgt et bredt og varieret udvalg af mini-højtalere til Nokia 6. Vi har fx vandtætte mini-højtalere som du kan tage med dig i badet eller med på stranden, uden at skulle spekulere på vandskader. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find din nye mini-højtaler til Nokia 6 i dag! Vælg imellem mange flotte designs, farver og funktioner. Du kan sågar finde mini-højtalere som kan oplade din smartphone samtidigt med at musikken spiller. Hvad venter du på? Det har aldrig været nemmere at have en musikkilde med dig – tag den med under armen eller hav den altid med dig i tasken eller i bilen. Mange af vores mini-højtalere har også en indbygget mikrofon.

Nokia 6 covers - Lux-Case.dk

Lux-Case Nokia 6 covers og tilbehør https://lux-case.dk/nokia-6.html