Nokia 5

Nokia 5

Nokia 5 er lige på trapperne! Smartphonen er imponerende 8mm tynd og så har Nokia 5 en 5.2 tommers IPS LCD skærm med en opløsning på 720x1280 med hele 282 pixels per tomme. Der er således tale om en skærm som er utrolig god at se film på over længere tid. Nokia 5 har 2 GB ram og et Snapdragon 430 chipset og en Octa-core 1.4 GHz Cortex-A53 processor. Med et Adreno 505 GPU kan smartphonen også spille mange af de nyeste spil uden problemer. Som standard har Nokia 5 16 GB lagerplads som dog kan udvides ved hjælp af et MicroSD kort på op til 256 GB. Når det kommer til kameraet, så er der ikke meget at sætte en finger på. Til prisen har smartphonen et utroligt godt kamera som tager fremragende billeder. Nokia 5 har et 3000 mAh batteri som sørger for at din smartphone har strøm nok til hele dagen. Smartphonen har fingeraftrykslæser, accelerometer, gyrometer, nærhedssensor, kompas og mange andre funktioner. Nokia 5 fås i farverne blå, sølv, mat sort og kobber. Med Introduktionen af den gamle klassiker Nokia 3310 i 2017, så viser Nokia at de stadigvæk kan spille med musklerne. Denne smartphone er ikke undtagelsen.

Hos Lux-case kan du finde et stort og varieret udvalg af tilbehør til Nokia 5. Vi har et af Danmarks største udvalg, så det burde være muligt at finde lige præcis det som du er på udkig efter. Vi har både covers, etuier, skærmbeskyttere, poser og tasker, mini-højtalere, powerbanks og meget meget andet. Find det du mangler i dag, lige her hos Lux-case!

Er du på udkig efter en smart måde at beskytte din smartphone på? Med et cover til Nokia 5 behøver du ikke længere at skulle spekulere på om din smartphone bliver beskadiget eller ridset. Vælg imellem mange flotte modeller og beskyt din smartphone præcis som du vil. Vi har både covers af kunstlæder, ægte læder, plastik, metal og meget andet. Find det du mangler i dag!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers til Nokia 5

Er du på udkig efter et smart cover til at beskytte din smartphone mod ridser og skrammer? Her hos Lux-case finder du et Danmarks største udvalg af covers til din smartphone. Du kan naturligvis vælge imellem mange flotte motiver, farver og mønstre såvel som materialer. Vi har fx covers til Nokia 5 lavet af kunstlæder, ægte læder, plastik, silikone og meget meget andet. Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment i dag og find lige præcis det du går og mangler. Vi forsøger altid så vidt som muligt altid at have et så bredt og varieret udvalg, så du har masser af valgmuligheder. Invester i et cover i dag og slip for at bekymre dig om ridser og skrammer. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at skulle betale for at få din smartphone repareret. Gå på opdagelse i vores store udvalg i dag og find lige præcis det du står og mangler af covers til Nokia 5!

Etuier til Nokia 5

Står du og mangler et etui til at beskytte din smartphone mod ridser og mod slag? Det er kun forståeligt, for der er ikke noget værre end når ens smartphone bliver beskadiget. Det er som regel også en kostelig affære når ens smartphone skal sendes til reparation. Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af etuier til Nokia 5. Vi har blandt andet etuier med indbygget holdere, som hurtigt og nemt kan foldes ud og bruges til at holde din smartphone når du skal se film m.m. Vores store udvalg giver dig masser af valgmuligheder. Vælg imellem mange flotte farver og motiver såvel som materialer. Du kan fx vælge imellem silikone, plastik, kunstlæder, ægte læder og meget andet! Hvad venter du på? Gå ind og find det du mangler i dag. Vi sørger naturligvis for at dit nye cover til Nokia 5 havner hos dig hurtigst muligt.

Powerbanks til Nokia 5

I dag er man nødt til at skulle oplade sin smartphone mindst en gang dagligt, for ikke at skulle risikere at løbe tør for strøm. Med en powerbank til Nokia 5 er du sikker på at du altid har strøm lige ved hånden. Vælg imellem mange flotte powerbanks og et udvalg af varierende kapaciteter. Du kan tilmed finde powerbanks til Nokia 5 her hos Lux-case, som du kan tage med dig under armen på de længere ture i naturen eller når du skal på camping. Vores store udvalg giver dig mulighed for at vælge imellem masser af farver og designs. Det handler sådan set bare om at du finder det du leder efter og får det bestilt. Hvad venter du på? Slip for at løbe tør for strøm!

Nokia 5 covers - Lux-Case.dk

Lux-Case Nokia 5 covers og tilbehør https://lux-case.dk/nokia-5.html