Nokia 3310

Nokia 3310

Så er den gode gamle kendinge tilbage på markedet! Der er nok stadigvæk mange af os som kan huske Nokia 3310 fra før årtusindskiftet. For mange var det den første telefon de havde i hænderne og for mange flere blev det et synonym på robusthed. Nokia 3310 (2017) har fået noget af en overhaling når man sammenligner den med den gamle model, men der er selvfølgelig også gået en del år siden da. Den nye model er på markedet fra maj 2017 og har hele 16 MB hukommelse. Kameraet er på 2 megapixels og kan optage video. Skærmen er på 2.4 tommer og så har kameraet et kraftigt 1200 mAh batteri som uden problemer burde kunne holde telefonen kørende i en dag uden problemer. Som forventet udmærker denne telefon sig i sin prisklasse ved at være en god gammeldags regulær telefon som kan sende og modtage tekstbeskeder og foretage og modtage opkald. Hvis det er en smartphone du mangler, så er dette helt sikkert ikke det rette valg for dig. Nokia 3310 (2017) fås i 4 forskellige farver – hvilken en valgte du?

Her hos Lux-case kan du finde et stort udvalg af hvad end du måtte være på udkig efter til din Nokia 3310 (2017). Vi har et af Danmarks største udvalg, så hvis du kan finde det et sted, så er det helt sikkert lige her. Vælg imellem mange flotte etuier, covers, skærmbeskyttere, powerbanks, tasker, kabler, opladere og alt andet som du måtte stå og mangle. Hvad venter du på? Find lige præcis det du mangler i dag!

Vil du gerne beskytte din smartphone mod skader? Med et cover til Nokia 3310 er din smartphone godt beskyttet mod ridser og skrammer og så er det perfekt til at personliggøre din smartphone uden at fjerne alt for meget fokus fra dets flotte design. Hos Lux-case kan du finde et stort udvalg af covers til Nokia 3310 og du kan naturligvis vælge imellem mange flotte farver og motiver såvel som materialer.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Holdbare og beskyttende covers til Nokia 3310

Det kan altid betale sig at være på forkant og at investere i et cover til Nokia 3310. Hvis først du får et hak eller en ridse på din smartphone, så kan det hurtigt gå hen og blive dyrt at få den repareret. Hos Lux-case kan du finde et af Danmarks største udvalg af covers til Nokia 3310. Det betyder selvfølgelig også at du kan vælge imellem mange flotte farver, motiver og materialer. Vær på forkant inden uheldet er ude og anskaf dig et cover til din smartphone. Du vil uden tvivl ikke fortryde det! Vi sørger naturligvis for at dit nye cover er på vej til dig hurtigst muligt, så du ikke længere behøver at bekymre dig om uheldige skader. Hvad venter du på? Gå ind og find dit nye cover i dag, vi er sikre på at du kan finde lige præcis det du måtte være på udkig efter her.

Flotte og stilfulde etuier til Nokia 3310

I og med at man altid har sin smartphone med sig, så er der selvfølgelig også større chance for at den bliver beskadiget. Vi har derfor samlet et stort og varieret udvalg af etuier til Nokia 3310 og du kan vælge imellem mange flotte modeller, farver og designs. Vi har også etuier med indbygget kortholdere, så du uden problem kan tage alle dine kort og dine kontanter med dig. Ser du film på din smartphone, så har vi også etuier til Nokia 3310 som kan foldes ud og bruges til at holde din smartphone. Gå på opdagelse i dag og find frem til lige præcis det du står og mangler. Vi har et af Danmarks største udvalg, så det burde være muligt at finde frem til det du går og leder efter.

Holdbare høretelefoner til Nokia 3310

Er du træt af at dine høretelefoner altid går i stykker? Det er kun forståeligt, så vi har derfor samlet et stort udvalg af høretelefoner her hos Lux-case. Vælg imellem massevis af modeller, farver og designs og lyt til musik lige præcis som du vil. Du kan også finde høretelefoner til Nokia 3310 uden ledning, høretelefoner med split-ende, så du kan lytte til musik med en ven eller veninde under en lang køreture eller i bussen. Uanset hvad du måtte mangle, så kan du helt sikkert finde det lige her. Vi har både on-ear og in-ear modeller og høretelefoner med en fortykket og holdbar ledning.

Nokia 3310 covers - Lux-Case.dk

Lux-Case Nokia 3310 covers og tilbehør https://lux-case.dk/nokia-3310.html