Nokia 3

Nokia 3

Nokia 3 landede på markedet i Maj 2017 og er blot 8.5mm i tykkelsen. Telefonen har en højt ydende 5.0 tommers IPS LCD skærm med en opløsning på 720x1280 pixels og hele 294 pixels presset ind per tomme. Nokia 3 har et Mediatek MT6737 chipset, en Cortex-A53 quad-core processor og et Mali-T720MP2 GPU. Med dets 2 GB ram håndterer smartphonen derfor også alle applikationer uden problemer og der skal en stor arbejdsbyrde til for at sløve telefonen ned. Begge kameraer i smartphonen er på 8 megapixels og begge tager fornuftige og gode billeder til den pris smartphonen ligger til. Nokia 3 har indbygget accelerometer, gyrometer og kompas og så fås den i 4 flotte farver. Smartphonen har et 2650 mAh batteri som sørger for at du ikke løber tør for strøm lige foreløbigt. Nokia er så småt på vej tilbage på markedet og med en lille pause, så er der begyndt at ske ting og sager.

Mangler du et eller andet specifikt tilbehør til Nokia 3 eller er du bare ude for at se hvad der måtte være af tilbehør til din smartphone? Uanset hvad, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Lux-case har vi et af Danmarks største udvalg af tilbehør til din smartphone. Dette inkluderer blandt andet covers, etuier, høretelefoner, skærmbeskyttere, tasker, powerbanks, kabler, opladere, biltilbehør, mini-højtalere og meget meget andet. Hvad venter du på? Find det du mangler nu!

Mangler du et nyt cover til Nokia 3? DU er havnet det helt rette sted! Hos Lux-case finder du et af Danmarks største udvalg af covers til din smartphone. Vælg imellem forskellige farver, motiver og materialer og beskyt din smartphone mod ridser og skrammer præcis som du vil. Hvad venter du på? Tjek vores store sortiment og find dit nye cover til Nokia 3 i dag!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers til Nokia 3

Hos Lux-case finder du et af Danmarks største udvalg af covers! Uanset hvad du måtte være på udkig efter, så kan du helt sikkert finde det lige her. Vores store udvalg giver dig mulighed for at vælge dit nye cover i alle regnbuens farver, alverdens motiver og i mange forskellige materialer. Du kan fx vælge imellem kunstlæder, ægte læder, plastik, silikone, metal og meget andet. Eller hvad med et cover til Nokia 3 med indbygget stødpuder? Du slipper dermed også for at skulle spekulere på slag og fald og kan bruge din smartphone uden at skulle bekymre dig. Vælg imellem mange flotte modeller og find dit nye cover til Nokia 3 i dag!

Holdbare etuier til Nokia 3

Invester i et flot og stilfuldt etui som beskytter din smartphone mod ridser og mod slag. Hos Lux-case finder du et kæmpe udvalg af etuier. Vælg imellem mange flotte farver, motiver og materialer og beskyt din smartphone præcis som du vil. Vær på forkant inden uheldet er ude og din smartphone har fået en slem ridse eller et irriterende hak. Det kan hurtigt blive dyrt at skulle sende din smartphone til reparation. Hos Lux-case kan du tilmed finde etuier som giver dig flere muligheder for at tage småting med dig på farten. Vi har etuier til Nokia 3 med indbygget kortholdere med plads til dine kort og småkontanter. Eller hvad med et etui til din smartphone som kan foldes ud og bruges til at holde din smartphone når du skal se film? Mulighederne er mange, så find dit nye etui til Nokia 3 i dag!

Stort udvalg af powerbanks til Nokia 3

Her hos Lux-case har vi et kæmpe udvalg af powerbanks, så det burde være en smal sag for dig at finde frem til lige præcis det du står og mangler. Der er ikke noget værre end når man løber tør for strøm når man er på farten og ikke har mulighed for at få opladet sin smartphone. Hos Lux-case kan du finde et stort udvalg af powerbanks til Nokia 3, så der burde være lidt for enhver. Vi har blandt andet powerbanks med solceller, som sørger for at du aldrig løber tør for strøm – perfekt til naturmennesket. Du kan også få powerbanks som kan oplade flere enheder på samme tid – perfekt til dig der både har en tablet og en smartphone. Find din nye powerbank i dag. Vi har naturligvis masser af farver og modeller at vælge imellem.

Nokia 3 covers - Lux-Case.dk

Lux-Case Nokia 3 covers og tilbehør https://lux-case.dk/nokia-3.html