Nokia 225

Nokia 225
Nokia 225
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Covers og skærmbeskyttelse til Nokia 225
Mangler du et cover til at beskytte din Nokia 225? Hos Lux-case.dk har vi Danmarks største udvalg af covers, så du kan være sikker på at finde lige nøjagtigt det cover du er på udkig efter. Vi har mange forskellige typer covers i mange materialer – alt fra plastik, til kunstlæder, TPU, hybrid covers og ægte læder. Med Danmarks største udvalg, har vi garanteret det motiv eller den farve du er på udkig efter. Vil du derimod helst ikke pakke din telefon for meget ind, har vi også mange forskellige typer skærmbeskyttelser, der sikrer at din Nokia 225 ikke modtager utilsigtede skader såsom ridser, skrammer og slag.

Kabler, holdere og andet tilbehør til Nokia 225
Er du på udkig efter tilbehør til din Nokia 225, så har vi det garanteret hos Lux-case.dk! Mangler du en oplader til cigarettænderen i bilen, et headset eller en holder til bilen? Vi har det hele - og i flere varianter. Vælg fx mellem en sugekopsholder til bilen eller en holder der kan monteres direkte på ventilationsystemet. Det kan aldrig skade at have en ekstra oplader liggende på kontoret eller i hjemmet. En universal USB oplader sikrer dig at du altid har mulighed for at oplade din telefon – også på farten.

Høretelefoner og MicroSD kort til Nokia 225
Med de 49 timers afspilningstid in mente som Nokia 225 er garant for, kræver det selvfølgelig også at du har noget musik at lytte til – vi har heldigvis mange MicroSD kort i forskellige størrelselseslag her hos Lux-case.dk, således du kan få overført din musiksamling til telefonen og tage den med på farten. De høretelefoner der medfølger telefoner, er desværre normalvis ikke af højeste kvalitet og det er selvfølgelig beklageligt. Hos Lux-case.dk har vi mange forskellige typer høretelefoner – både on-ear og in-ear med pasform. Vi har det meste og i mange forskellige farver, så det handler blot om at finde det rette for dig! Hos Lux-case.dk er der altid fri leve