Nokia 215

Nokia 215
Nokia 215
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Nokia 215 covers m.m
Mangler du et cover til din Nokia 215, så kan vi næsten garantere at vi har det hos Lux-case.dk! Vi har nemlig Danmarks største udvalg af covers, hvilket betyder at der er stor chance for at vi har lige nøjagtigt det cover i det mønster, farve eller det materiale du er på udkig efter. Det kan i høj grad anbefales at bruge de ekstra småpenge på at sikre at din telefon ikke lider last og får skrammer eller ridser. Kan du ikke lide at pakke din telefon for meget ind, så har vi også mange forskellige typer skærmbeskyttelse, som stadigvæk sikrer at din telefon er godt beskyttet på farten. Leder du blot efter den måde at opbevare din telefon på, så har vi forskellige typer tasker, som både beskytter din telefon og giver dig en stilfuld måde at opbevare din telefon på.

Er du tit på farten? Vi har hvad du skal bruge til din telefon!
Håndfri telefoni er blevet hverdag for mange og med god grund! Med en holder til bilen, kan du bruge din telefon uden besvær og uden at fjerne fokus fra vejen. Vi har mange forskellige typer af bilholdere hos Lux-case.dk. Vælg blandt andet mellem en sugekopsholder som kan montere på enhver glat overflade eller en holder der kan fastmonteres på bilens ventilationsanlæg. På farten er der heller ikke noget værre end at løbe tør for strøm – køb en ekstra oplader til bilen, kontoret eller kufferten og vær sikker på at du altid er til at komme i kontakt med.

Nokia 215 – en fremragende telefon til at høre musik!
På trods af at Nokia 215 har indbygget FM-funktionalitet, er det altid rart selv at kunne vælge musikken uden at skulle være i radioværternes vold. Nokia 215 kommer med kun 8 megabyte lagerplads, som man desværre ikke kommer så langt med. Heldigvis understøtter telefonen op til 32 gb udvidet lagerplads ved hjælp af et MicroSD kort. Hos Lux-case.dk har vi rigtig mange MicroSD-kort, så du kan være sikker på at kunne tage musikken med på farten. Er du på udkig efter en højtaler, så har vi også et kæmpe udvalg af dem – i alle størrelser