Motorola XOOM

Motorola XOOM
Motorola XOOM er en ny tablet af elektronik giganten, Motorala. Med et skarpt design og mange anvendelsemuligheder, er Motorola klar til at tage kampen op med de helt store spillere på tablet markedet. Via nogle spændende designvalg og lækre features, formår den på trods af den meget hårde konkurrence, at skille sig ud fra feltet af tablet, som efterhånden er blevet enormt. Vi ønsker her hos Lux-Case.dk, at tilbyde dig muligheder for køb af Motorola XOOM tilbehør. Sortimentet er ikke stort, men på trods af at Motorola XOOM er en niché telefon, så har vi alligevel valgt at føre Motorola XOOM tilbehør og covers, så selv dem med hang til alternative smartphones og tablets også ved, at Lux-Case.dk er stedet hvor man finder lækkert Motorola XOOM tilbehør.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Motorola XOOM

 


Motorola XOOM tablet er skabt som et samarbejde mellem Google og Motorola. Den er udstyret med 1GHz processor og kommer med 1GB RAM som standard. Den har 32 GB hukommelse, hvilket burde være nok for de fleste. Desuden er der i dag kommet så mange cloud løsninger, at folk alligevel gemmer det meste af deres ting i skyen.

Skærmen på Motorola Xoom er på 10,1 tommer og 1280 x 800 pixel. Hvis du vil være sikker på, at den forbliver fin og pæn som da du købte den, er det naturligvis alfa omega, at du køber et cover til Motorola Xoom eller et læder etui til Motorola Xoom. Motorola Xoom kan håndtere op til 4G netværket, så du altid er sikret hurtigt internet selv når du er ude og WIFI ikke er tilgængeligt. Den har selvfølgelig kamera både for og bag og kameraet på bagsiden kan desuden optage i HD kvalitet! Skal du bruge udstyr til Motorola Xoom har vi det selvfølgelig også her på lux-case.dk. Husk også beskyttelsesfilm til motorola Xoom.

Ellers ligner Motorola XOOm meget de andre Android tablets på markedet, men denne kommer alligevel tættere end de andre på at ligne den originale iPad. Dens bagside er skinnende og meget identisk med Apple klassiske design. Hvis du vil undgå ridser her; husk at anskaffe dig et etui til Motorola XOOM.

Motorola XOOM har flere indgange til USB, hvilket iPad som bekendt ikke har, hvilket gøre denne til en foretrukken model på dette punkt. Desuden har den plads til SIM kort, så du hurtigt kan blive opkoblet på det mobile netværk. Har du din Motorola XOOM med ude, er det desuden en god idé med et kvalitets læderetui til Motorola XOOM fra lux-case.dk så du er sikker på, du kommer hjem med en lige så fin og skadesfri Motorola XOOM som du gik ud med.

Naturligvis kan du få covers, hvor Motorola XOOM blot går i dvale, så du kan vække den op igen og hurtigt fortsætte arbejdet. Dette lille "trick" blev startet af Apple, men er nu videreført af snart alle producenter af tablets. Derfor har vi også cover til Motorola XOOM, der kan dette.

Alt i alt er dette er rigtig god tablets, der kan alt, hvad en tablet skal kunne. Skærmen er en smule større en iPads, men dette ses kun som et plus. Men husk; med større skærm følger mere sårbarhed. Sørg derfor for at få købt beskyttelse til Motorola Xoom.

Og husk også, når du handler hos lux-case.dk får du altid fragten GRATIS og vi har altid de laveste priser på smartphone covers og tilbehør samt løbende tilbud og kampagner, så følg med på vores hjemmeside, hvis du vil have fat i de nyeste og mest opsigtsvækkende covers til smartphones og andet tilbehør til Smartphones til de billigste priser, der er på markedet.