Motorola XOOM 2

Motorola XOOM 2
Motorola XOOM 2 er en fantastisk tablet med rigtig mange gode egenskaber. Lux-case.dk sælger alt det kendte tilbehør og udstyr som du kender fra andre tablets. Vi har alt lige fra covers og etuier over til touch pene og højtalere. Når du køber gennem os får du desuden fri fragt og sikker levering med Post Danmark. Vi går meget op i, at vi har rigtig mange forskellige covers at vælge imellem. Også farvevalget er vigtigt, da det gør muligt for dig at skille dig ud fra andre. Vi leverer altid til tiden uanset, hvad du har bestilt. VI sender gratis lige til døren uanset beløbet på din ordre.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Cover til Motorola XOOM 2

Her finder du de bedste og smukkeste covers til Motorola XOOM 2. Vi har dem i rigtig mange forskellige kvaliteter og udformninger. De bedste vi har er lavet af aluminium og blødt TPU eller silikone. Disse beskytter immanent godt mod alle former for ridser og salg. Vi er meget stolte af vores store samling som vi kan tilbyde til særlig favorable vilkår som fx lynhurtig ekspres levering og 100% FRI fragt og håndtering. Du betaler KUN den pris, der er oplyst ved produktet og tilmed har vi endda ofte billige slagtilbud mm på vores produkter.

Vi har Motorola XOOM 2 covers i mange forskellige kvaliteter, hvoraf jeg allerede har nævnt aluminium og TPU. Men vi har også de meget populære PC plast cover, der er hårde og super optimale for den økonomiske og modebevidste smartphone ejer.

Vi har både hærdede covers og de nu meget eftertragtede Motorola XOOM 2 dobbelt beskyttende covers. Vi har et stort og beundringsværdigt udvalg af mange forskellige bløde Motorola XOOM 2 cover. De fås alle i alle mulige forskellige farver og slags. Til denne tablet type har vi to slags af bløde covers. Vi har TPU og silikone Motorola XOOM 2 cover, der begge beskytter din  tablet rigtig godt mod slag og tab. Især, hvis du ved et uheld kommer til at tabe din tablet, så kan et blødt cover som dem vi har sikre, at den ikke går i stykker eller få ubehagelige men eller grimme skrammer. Det bløde materiale sørger nemlig for på fremragende vis at absorbere trykket fra faldet. Et hårdt cover vil derimod ikke være nær så godt, da der ikke er meget absorbationsevne i hårdt materiale.

Hybrid cover til Motorola XOOM 2

For ekstra og optimal beskyttelse er et Motorola XOOM 2 kombi cover den bedste løsning. Det er er blødt inden i og hårdt udenpå. Dette cover består af både en blød indre del og en hård del udenpå, så din tablet er godt beskyttet mod både fald og slag. Risikoen for at den går i stykker er derfor minimal.

Vores Motorola XOOM 2 hårdt cover er lavet i enten hårdt PC plast, aluminium, en anden type plast eller af flere forskellige typer af materialer. Hvad coveret er fremstillet af, vil fremgå af produktbeskrivelsen. Et hårdt cover kan gøre din tablet mere personlig og flot. En ekstra fordel ved et hårdt cover er dog, at de er mere modstandsdygtige overfor hårde eller spidse genstande, der eller ville kunne skade din tablet, hvis den kun er beskyttet af fx et tyndt lag silikone.