Motorola Moto Z

Motorola Moto Z
Motorola Moto Z

Motorola Moto Z kom på markedet i september i 2016 og vejer blot 136 gram og er 5.2mm tynd. Den kører Android 6.0.1 (Marshmallow) men der er dog planlagt en kommende opdatering til Android 7.0 (Nougat). Den har en smart og flot 5.5” AMOLED touch skærm med en opløsning på 1440x2560 og hele 535 pixels per tommer. Med 32 eller 64 GB lagerplads er der rigelig med plads til at du kan tage din musiksamling eller nogle af dine film med dig når du er på farten. Der er dog stadigvæk mulighed for at udvide lagerpladsen med yderligere 256 GB ved at tage den dedikerede MicroSD slidse i brug. Med et Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820 chipset og en Quad-core processor (2x2.15 GHz Kryo & 2x1.6 GHz Kryo) og 4 GB ram er dette en højtydende smartphone som vil kunne klare alle opgaver du kaster i mod den. Motorola Moto Z har et 2600 mAh batteri der oplades lynende hurtigt via Type-C 1.0 USB. Tag flotte billeder når du er på farten med denne smartphone som har et primært kamera på 13 megapixels og et sekundært kamera på 5 megapixels. Motorola Moto Z fås i Sort/grå, sort/rødguld, sort/guld og i hvid

Hos Lux-case finder du alt det du måtte stå og mangle til din Motorola Moto Z. Vi har et kæmpe udvalg af både covers, etuier, tasker, høretelefoner, mini-højtalere, powerbanks, kabler, bilholdere, adaptere, SD kort og meget andet! Gå på opdagelse og find det du mangler! Bestiller du på en hverdag inden kl 17, så sender vi din bestilling samme dag og husk at vi altid har gratis levering! Hvad venter du på?
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Etuier til Motorola Moto Z

Beskyt din smartphone med et smart etui! Det kan altid betale sig at investere i et etui og så er det tilmed en god mulighed for at personliggøre din smartphone en smule. Mange af de etuier du finder hos Lux-case har en indbygget kortholder så du kan tage dine kreditkort med dig på farten og så kan de foldes ud og bruges som en kickstand til din smartphone når du skal se film. Vælg imellem mange flotte motiver, farver og materialer og find lige præcis det etui som du er på udkig efter. Vær på forkant inden uheldet er ude og slip for at bekymre dig om utilsigtede skader – der kan være mange penge at spare på sigt ved at din smartphone er godt beskyttet mod ridser og skrammer og mod stød og slag.

Covers til Motorola Moto Z

Beskyt din smartphone med et smart og stilfuldt cover! Hos Lus-case kan du vælge imellem mange forskellige covers, så der vil uden tvivl være en som falder i din smag. Vi har både stilfulde og smarte covers såvel som flotte og iøjenfaldende covers som uden tvivl vil vække opsigt. Vælg præcis det motiv, den farve og det materiale som du foretrækker og beskyt din smartphone inden uheldet er ude. Når først skaden er sket, så er der som regel ikke meget du kan gøre, så det kan altid betale sig at være på forkant. Find dit nye cover i dag og slip for at bekymre dig om utilsigtede skader!

Skærmbeskyttere til Motorola Moto Z

Det kan altid anbefales at der investeres i en skærmbeskytter til din smartphone. Når først skaden er sket, så er der som regel ikke meget man kan gøre. Vær derfor på forkant inden uheldet er ude og slip for at skulle betale dyre dommer i reperationsomkostninger. Vælg imellem skærmbeskyttelsesfilm og skærmbeskyttelsesglas. Begge dele giver en utrolig god beskyttelse mod ridser og mod skrammer og så er de naturligvis nemme at tage i brug og påvirker ikke touch-funktionaliteten på din smartphone. Vi har også pakkeløsninger med henholdsvis 3 eller 5 styk skærmbeskyttere til dig der gerne vil være sikker på at du har et ekstra ved hånden når det trænger til at blive skiftet. Hvad venter du på? Beskyt skærmen på din smartphone inden uheldet er ude. Det kan altid betale sig!