Motorola Moto Z Force

Motorola Moto Z Force
Motorola Moto Z Force

Motorola Moto Z Force kom på markedet i september i 2016 og vejer blot 163g og er 7mm tynd. Den har et flot og imponerende 5.5” AMOLED skærm med en opløsning på 1440x2560 pixels og så har Motorola formået at pakke hele 535 pixels ind per tomme! Du får dermed en smartphone som er yderst behagelig at se film på og med dets ’shatterproof’ skærm behøver du ikke at frygte at der sker skærmen noget. Med et Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820 chipset og en Quad-core processor (2x2.15 GHz Kryo & 2x1.6 GHz Kryo) og 4 GB ram, så kører alt flydende og problemfrit på denne smartphone. Som standard har Motorola Moto Z Force enten 32 eller 64 GB lagerplads som dog kan udvides med helt op til 256 GB yderligere ved at tage den dedikerede MicroSD slidse i brug. Smartphonen har et højtydende og imponerende 21 megapixels primært kamera som tager utrolig flotte billeder. Dets 5 megapixels kamera er ideelt til at foretage videoopkald med og til at tage selfies med. Motorola Moto Z Force Har et højtydende 3500 mAh batteri som sørger for at du har strøm nok til hele dagen. Den har indbygget fingeraftrykslæser, accelerometer, gyrometer, nærhedssensor og kompas og så fås den i farverne Sort/Grå, Sort/Rødguld, Sort/Guld og i hvid.

Leder du efter et eller andet tilbehør til Motorola Moto Z Force? Du er havnet det helt rette sted, for hos Lux-case har vi et stort udvalg af hvad end du måtte mangle! Vi både etuier, covers, skærmbeskyttere, SD kort, powerbanks, tasker, høretelefoner, mini-højtalere, bilholdere, adaptere og meget meget andet! Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment og find det du mangler i dag! Afgiver du din bestilling på hverdage inden kl 17, så sender vi samme dag og husk at vi altid har gratis fragt!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers og etuier til Motorola Moto Z Force

Beskyt din smartphone med et etui eller et cover og slip for at bekymre dig om skader. Når først skaden er sket og uheldet har været ude, så er der som regel ikke meget man kan gøre. Det kan derfor også kun anbefales at investere i et cover eller et etui til din smartphone! Hos Lux-case kan du finde et kæmpe udvalg af covers og etuier i enhver afskygning. Vælg imellem mange flotte motiver, farver og materialer. Vi har blandt andet supersmarte læder-etuier med indbygget kortholder til alle dine kreditkort som kan foldes ud og bruges som kickstand til din smartphone. Vil du helst ikke pakke din smartphone alt for meget ind, så er et cover ideelt! Nemt at tage i brug og giver god beskyttelse mod ridser og skrammer. Hvad venter du på? Find dit nye cover eller etui i dag og slip for at bekymre dig om skader!

Skærmbeskyttere til Motorola Moto Z Force

Er du bekymret for at der kommer en ridse eller en skramme på skærmen på din smartphone? Det er kun forståeligt og det kan hurtigt blive et irritationsmoment hver gang du tager din smartphone i brug når først skærmen er blevet ridset. Her hos Lux-case kan du finde et kæmpe udvalg af skærmbeskyttere til din smartphone. Vælg blandt skærmbeskyttelsesfilm og skærmbeskyttelsesglas og beskyt skærmen på din smartphone præcis som du vil! Begge former for skærmbeskyttere er naturligvis nemme at tage i brug og påvirker ikke touch-funktionaliteten på din smartphone. Den eneste forskel er at skærmbeskyttelsesglas er en smule tykkere og kan stikke en millimeter eller to op fra skærmen. Det er dog ikke noget man bemærker når først skærmbeskyttelsesglasset er monteret.

Powerbanks til Motorola Moto Z Force

Er du træt af at din smartphone løber tør for strøm når du er på farten? Invester i en powerbank og slip for at bekymre dig om hvorvidt du har strøm nok tilbage på din smartphone til at kunne foretage dét vigtige opkald, eller når du er ved at finde vej via GPS. Det er selvfølgelig også perfekt til dig der spiller Pokemon Go. Hos Lux-case kan du finde mange forskellige typer powerbanks og det burde derfor være en smal sag at finde en som falder i din smag! Vi har blandt andet powerbanks som kan oplade flere enheder på samme tid. Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment og find det du mangler i dag!