Motorola Moto X Style

Motorola Moto X Style
Motorola Moto X Style gør præcis alt hvad den lover. Det er en højtydende stilfuld smartphone i høj kvalitet. Den vejer blot 179g og har en 5.7” skærm der dækker 74,9% af telefonens front! Opløsningen er på hele 1440 x 2560 og med 520 pixels per inch! Den kommer med et indbygget 3000maH kraftigt batteri, 3 GB ram og enten 16,32 eller 64 GB internt lagerplads. Motorola har desuden fundet plads til et microSD kort, hvilket blot udvider telefonens funktionalitet yderligere. Derudover har Motorola endeligt adresseret en problematik som mange oplevede ved deres tidligere telefon – manglen på støjreduktion i den indbyggede mikrofon. Endelig fortjener Moto Style X også en bemærkning for dets fremragende primære 21 megapixel kamera og dets ekstremt hurtige opladningstid – 34% på kun 15 minutter!

Der er ikke noget værre end at tabe sin telefon og frygte at den har lidt overlast eller at skærmen er gået itu. Slip for dette scenario og køb et beskyttende etui eller cover til din Moto X style! Vi har Danmarks største udvalg af covers og etuier i mange forskellige farver, materialer og motiver. Det handler blot om at gå på udkig og at finde lige nøjagtig det du mangler. Vi har også beskyttelsesfilm, hvis du helst ikke vil pakke din telefon for meget ind. Uanset hvad du skulle mangle til din Moto X style, så har vi det! Hvad enten der er tale om et ekstra MicroSD kort, et ekstra opladerkabel, høretelefoner eller en højtaler – så kan du være sikker på at vi har det hos Luxcase.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Cover, etuier og tasker til Moto X Style
Det er altid en god ide at være på forkant og at beskytte telefonen inden uheldet er ude. Du kan spare mange penge på at investere i et cover, etui eller en taske til din Moto X style og det giver fred i sindet at vide at man kan bruge sin telefon uden at skulle være bekymret for stød, slag eller skrammer i samme grad. Vi har Danmarks største udvalg, så det burde være lige til at finde præcis det du leder efter. Vi har mange forskellige farver, motiver og materialer at vælge imellem! Er du derimod ikke så glad for at pakke din telefon for meget ind, så har vi også et stort udvalg af beskyttelsesfilm der sikrer din telefon mod skrammer og ridser og som nemt påføres på din telefons skærm.

Kabler i enhver afskygning!
Hvad enten du er på udkig efter et opladekabel, en adapter eller et USBkabel så har vi det hos Lux-case! Vi har et kæmpe sortiment af tilbehør til din telefon og du kan derfor være sikker på at du kan finde lige præcis det du mangler. Vi har mange af de samme typer kabler i forskellige farver og fra forskellige producenter med hver deres funktionaliteter, det handler blot om at gå på udkig!

Mangler du højtalere eller høretelefoner?
Uanset om du leder efter en højtydende højtaler til at dele din musik med omverdenen eller blot vil fordybe dig i musikkens verden med et par høretelefoner, så kan du finde det her hos lux-case. Vi har både in-ear og on-ear høretelefoner i mange forskellige farver, så du kan være sikker på at du kan finde lige præcis det du mangler lige her. Husk at vi har gratis fragt og sender produkterne samme dag!