Motorola Moto G5

Motorola Moto G5
Motorola Moto G5

Motorola Moto G5 kom på markedet i februar 2017 og vejer blot 155 gram. Den er samtidig kun 7.7mm tynd og har et stilfuldt og flot slankt design. Smartphonen har en 5.2” tommers IPS LCD skærm der har en opløsning på 1080x1920 og vanvittige 424 pixels per tomme. Den har et Qualcomm MSM8953 Snapdragon 625 chipset, en Cortex-A54 2.0 GHz Octa-core processor og en Adreno 506 GPU. Du kan derfor også forvente at alt kører flydende og uden problemer. Motorola Moto G5 fås i to forskellige modeller – en med 32 GB plads og 2 GB ram og en lidt kraftigere model med 64 GB plads og hele 4 GB ram. Når det kommer til Motorola Moto G5’s kamera, så har den et højkvalitets 12 megapixels bagkamera, mens frontkameraet er på 5 megapixel og er perfekt til at tage selfies med eller til at foretage videoopkald med. Af funktioner har kameraet følgende: Geo-tagging, touch focus, ansigtsgenkendelse, panorama og auto-HDR. Batteriet i Motorola Moto G5 er på hele 3000 mAh og med fingeraftrykslæser, accelerometer, gyrometer, nærhedssensor og kompas, så er der ikke meget at sætte en finger på. Fås i Lunar grå og Grå.

Hos Lux-case kan du finde et af Danmarks største udvalg af tilbehør til Motorola Moto G5. Vi har blandt andet covers, etuier, skærmbeskyttere, tasker, opladere, biltilbehør, mini-højtalere, powerbanks og meget meget andet. Gå på opdagelse i vores store sortiment i dag og find lige præcis det du mangler. Vi sørger naturligvis altid for at dit nye tilbehør til Motorola Moto G5 havner hos dig hurtigst muligt!

Hos Lux-case har vi samlet et af Danmarks største udvalg af covers til Motorola Moto G5. Uanset hvad du måtte være på udkig efter, så burde du kunne finde det lige her. Vælg imellem mange forskellige farver og motiver såvel som materialer. Vi har covers af ægte læder, kunstlæder, plastik, silikone, metal og meget andet. Vores store udvalg giver dig masser af valgmuligheder! Find dit nye cover til Motorola Moto G5 i dag!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Flotte covers til Motorola Moto G5

Hos Lux-case har vi samlet et spændende og varieret udvalg af covers til Motorola Moto G5. Du kan derfor vælge dit nye cover i præcis den farve du ønsker eller med dit yndlingsmotiv. Tjek vores store udvalg ud i dag og beskyt din smartphone mod både ridser og mod skrammer. Et cover er også perfekt til at personliggøre din smartphone en smule. Du kan tilmed finde covers som har indbygget stødpuder og som dermed også beskytter din smartphone mod slag. Slip for at bekymre dig om ridser og invester i et cover til Motorola Moto G5 i dag! Du vil helt sikkert ikke fortryde at du tænkte fremad og investerede i et cover – der kan være rigtig mange penge at spare på sigt.

Holdbare og funktionelle etuier til Motorola Moto G5

Her hos Lux-case har vi masser af forskellige af etuier som beskytter din Motorola Moto G5 mod alverdens småskader, ridser og andre uheld. Vær på forkant inden uheldet er ude og beskyt din smartphone inden skaden er sket. Vælg imellem mange flotte modeller, designs, farver og motiv. Vis din smartphone frem præcis som du vil, velvidende om at din smartphone er forsvarligt beskyttet. Hvad venter du på? Dyk ned i vores store udvalg og find det du mangler. Du kan også finde etuier til Motorola Moto G5 som har en indbygget kortholder med plads til alle dine kontanter og etuier som kan foldes ud og bruges til at holde din smartphone når du skal se film eller videoer på Youtube. Find dit nye etui i dag og slip for at bekymre dig uheld og småskader.

Skærmbeskyttere til Motorola Moto G5

Der er ikke noget værre end at få en ridse på skærmen på sin smartphone. Det kan hurtigt blive et irritationsmoment når du skal se film eller når du bare generelt skal bruge din smartphone. Hos Lux-case kan du finde et stort udvalg af skærmbeskyttere – vi har både skærmbeskyttelsesfilm og skærmbeskyttelsesglas, så der burde være noget for enhver. Begge dele er nemme at tage i brug og passer perfekt til din smartphone. Du kan også finde pakkeløsninger, så du er sikker på at du har en skærmbeskytter til Motorola Moto G5 lige ved hånden, når den gamle er blevet slidt eller beskadiget. Vælg imellem 3 og 5 styk. Det kan altid betale sig at være på forkant, når det handler om din smartphones ve og vel.

Motorola Moto G5 covers - Lux-Case.dk

Lux-Case Motorola Moto G5 covers og tilbehør https://lux-case.dk/motorola-moto-g5.html