Motorola Moto G5 Plus

Motorola Moto G5 Plus
Motorola Moto G5 Plus

Motorola Moto G5 Plus er en forholdsvis stor smartphone med en 5.2” IPS LCD skærm med en opløsning på 1080 x 1920 pixels og hele 424 pixels per tomme. Den vejer blot 155g og så er den 7.7mm tynd. Af specifikationer er det værd at fremhæve at smartphonen har 2/4GB ram, et Qualcomm MSM8953 Snapdragon 625 chipset, en Octa-core 2.0 GHz Cortex-A53 processor og en Adreno 506 GPU. Der er dermed tale om en smartphone som præsterer utroligt godt og du vil helt sikkert ikke skulle vente på at applikationer åbner eller lukker ned. Som standard har Motorola Moto G5 Plus enten 32 GB eller 64 GB lagerplads – dette kan dog udvides med yderligere 256 GB ved at tage et microSD kort i brug.

Smartphonen har et 3000 mAh batteri og understøtter hurtig batteriopladning. Der burde derfor være rigelig med strøm til hverdagen og selv når du har brug for at lade din smartphone op, så går det lynhurtigt.

Hos Lux-case kan du finde alt de tilbehør du måtte mangle til Motorola Moto G5 Plus. Vi har et stort og spændende udvalg af skærmbeskyttere, covers, etuier, tasker, opladere, biltilbehør, powerbanks, mini-højtalere, kabler og meget andet. Gå på opdagelse i dag og find frem til det du står og mangler!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Etuier til Motorola Moto G5 Plus

Mangler du en smart måde at beskytte og opbevare din smartphone på? Hos Lux-case har vi samlet et af Danmarks største udvalg af etuier til Motorola Moto G5 Plus. Det burde derfor være muligt at finde et etui som falder i din smag. Vi har også etuier med indbygget kortholdere med plads til alle dine kort og småkontanter. Holderen kan som regel også foldes ud og bruges til at holde din smartphone så du ikke altid behøver at sidde med din smartphone i hænderne når du skal se film på den. Vælg imellem mange flotte farver og motiver hos Lux-case. Hvad venter du på? Tjek vores kæmpe udvalg ud i dag og find dit nye etui til Motorola Moto G5 Plus!

Covers til Motorola Moto G5 Plus

Leder du efter et smart og beskyttende cover til din smartphone? Hos Lux-case har vi et af Danmarks største udvalg af covers. Du kan derfor vælge covers i alle regnbuens farver, med alverdens motiver og i et udvalg af forskellige materialer. Vi har fx covers lavet af metal, plastik, silikone, kunstlæder og ægte læder. Det kan altid betale sig at investere i et beskyttende etui til Motorola Moto G5 Plus. Når først skaden er sket, så er der som regel ikke meget man kan gøre. Det betyder ofte at man er nødt til at betale for at få den repareret og det kan hurtigt blive en kostelig affære. Vær derfor på forkant og invester i et cover inden uheldet rammer. Det kan sagtens betale sig!

Powerbanks til Motorola Moto G5 Plus

Mangler du en powerbank til din smartphone? Det er kun forståeligt, for der er ikke noget værre end når man løber tør for strøm og ikke har mulighed for at få opladet sin smartphone. Invester derfor i en powerbank og slip for at bekymre dig om strøm. Vi har et kæmpe udvalg af powerbanks til Motorola Moto G5 Plus, så det burde være muligt at finde en som falder i din smag. Vi har mange forskellige modeller, farver og funktioner at vælge imellem. Vi har fx powerbanks som løbende bliver opladet ved hjælp af solceller – perfekt til dig der tit er ude i naturen og langt fra en stikkontakt. Gå på opdagelse i vores spændende udvalg i dag og find din nye powerbank til Motorola Moto G5 Plus. Hvad venter du på? Find din nye powerbank i dag!

Motorola Moto G5 Plus covers - Lux-Case.dk

Lux-Case Motorola Moto G5 Plus covers og tilbehør https://lux-case.dk/motorola-moto-g5-plus.html