Motorola G4 / G4 Plus

Motorola G4 / G4 Plus
Motorola G4 / G4 Plus udkom i maj 2016, vejer blot 155 gram og er 9.8mm tynd. Begge modeller har imponerende specifikationer, med den ene betydelige forskel at Plus-modellen har et primært kamera på 16 megapixels, mens G4 har et primært kamera på 13 megapixels. Begge smartphones gør brug af samme sekundært kamera der har 5 megapixels. Motorola G4 / G4 Plus har en 5.5 tommers IPS LCD skærm med en opløsning på 1080x1920 og 401 pixels per inch. Den har henholdsvis 16 eller 32 GB internt lager afhængig af hvilken model du vælger, men understøtter dog microSD kort helt op til 256 GB, så der er rigelig med pladsmuligheder hvis du gerne vil have musik eller film med på farten. Med 2 GB ram, en quad-core processor og det velkendte Qualcomm MSM8952 Snapdragon 617 chipset kører alt flydende og ventetid er noget der hører fortiden til. Du behøver heller ikke at skulle vente på at den bliver opladet da den understøtter hurtig opladning! Dets 3000 mAh store batteri sørger samtidigt for at du ikke så tit behøver at skulle spekulere over hvor den næste stikkontakt befinder sig og istedet kan bruge din smartphone som du vil. Telefonerne fås i sort og i hvid.

Leder du efter tilbehør til din smartphone? Du er havnet det helt rette sted! Hos Lux-case har vi alt i tilbehør og det handler derfor blot om at du går på opdagelse og finder frem til det du mangler. Vi har både kabler, covers, etuier, højtalere, høretelefoner, powerbanks og meget andet!
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Covers og etuier til Motorola G4 / G4 Plus

Velkommen til Lux-case.dk hvor du finder Danmarks største udvalg af beskyttende covers og etuier til din smartphone! Det er altid en god ide at beskytte sin smartphone, for det er først efter at uheldet har været ude at man ærgrer sig over at man ikke investerede i et cover eller et etui. Det kan hurtigt bidrage til at din smartphones levetid bliver forlænget betydeligt. Du kan finde covers og etuier i mange forskellige afskygninger her hos os, så det burde være en smal sag at finde noget der falder i din smag.Vi har mange motiver, farver og materialer at vælge imellem og du kan sågar finde etuier med smart-view vindue, hvis du er træt af at skulle åbne dit etui hver gang du modtager en notifikation.

Mini-højtalere til Motorola G4 / G4 Plus

Leder du efter en mini-højtaler til den næste fest? Vi har mange højtydende højtalere til din smartphone her hos Lux-case. Er du nervøs for det lunefulde danske vejr, så har vi selvfølgelig også en vandtæt model så du ikke behøver at lade lidt regnvejr spolere festlighederne. Du kan også finde mini-højtalere som kan afspille musik og oplade din Motorola G4 / G4 Plus samtidigt! Eller hvad med en powerbank der afgiver et flot og imponerende lysshow i takt med at musikken spiller? Du også kan downloade andre lysshows og tilmed lave dit eget!

Powerbanks til Motorola G4 / G4 Plus

Der er ikke noget værre end når man løber tør for strøm og der ikke er en stikkontakt i syne. Man er afskåret fra omverdenen og folk kan ikke komme i kontakt med en. Med en powerbank har du altid strøm lige ved hånden og vores store udvalg giver dig mulighed for at finde lige præcis den der passer til dig. Vi har både powerbanks der kan oplade flere enheder på samme tid og powerbanks der kan oplade din smartphone 3-4 gange på en enkelt opladning! En powerbank er selvfølgelig også et oplagt køb til dig der tit er ude i naturen eller på vandreture hvor man skal kigge langt efter den næste powerbank. Tager du mange billeder med dit kamera når du er ude og rejse, så er det selvfølgelig også oplagt at anskaffe sig en powerbank, så du ikke lige pludselig står uden mulighed for at kunne tage billeder. Det samme gør sig selvsagt gældende for dig der lytter til musik på din smartphone konstant.