Motorola Moto G4 Play

Motorola Moto G4 Play
Motorola Moto G4 Play udkom i maj i 2016 og vejer blot 137g og er 9.9 mm tynd! Den har en IPS LCD skærm på 5.0 tommers med en opløsning på 720x1280 og har hele 294 pixels per inch. Alt afhængig af hvilken model du vælger, så får du 8 eller 16 GB intern lagerplads - microSD kort op til 256 GB understøttes dog via en dedikeret slidse, så der er rig mulighed for at tage din musiksamling eller film med på farten. Trods Motorola Moto G4 Play er en smartphone i middelklassen, så får du en højtydende smartphone hvor alt kører flydende på grund af dets Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 chipset, dets quad-core processor og 1 eller 2 GB ram (afhængig af model). Telefonen har et primært kamera på 8 megapixel og et sekundært på 5 megapixel. Begge giver dig mulighed for at tage gode billeder når du er på farten. Det er værd at bemærke at Motorola Moto G4 Play har et indbygget batteri på hele 2800 mAh - et særsyn i denne prisklasse. Du får dermed også større frihed og behøver ikke at skulle opholde dig i nærheden af en stikkontakt. Telefonen fås i sort og i hvid.

Hos Lux-case kan du finde alt hvad du måtte stå og mangle til din smartphone! Vi har fx Danmarks største udvalg af covers og etuier! Du kan selvfølgelig også finde både højtalere, høretelefoner, opladere, biltilbehør, skærmbeskyttelses og meget andet!
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden
  1. 0.3mm hærdet skærmbeskytter til Motorola Moto G4 Play
    Special Price 79,00 DKK Regular Price 99,00 DKK
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden

Covers og etuier til Motorola G4 Play

Leder du efter et cover eller et etui til din smartphone? Du er havnet det helt rette sted! Hos Lux-case finder du Danmarks største udvalg af covers og etuier! Vi anbefaler altid at man anskaffer sig en eller anden form for beskyttelse til sin smartphone, for et uheldigt øjeblik kan hurtigt blive en dyr fornøjelse ellers. Med et cover eller et etui kan du forlænge din smartphones levetid betydeligt.Vi har covers og etuier i mange afskygninger og vi er derfor også sikre på at du vil kunne finde noget der falder i din smag. Vælg imellem mange farver, motiver og materialer og beskyt din smartphone præcis som du ønsker. Vælger du fx. et TPU cover, så får du et cover som på grund af dets elastiske egenskaber ikke blot beskytter mod ridser og skrammer, men også mod stød og mod slag. Du kan også finde etuier med smart-view vindue, så du ikke behøver at åbne dit etui for at tjekke dine notifikationer.

Powerbanks til Motorola G4 Play

Er du træt af altid at løbe tør for strøm når du er på farten? Med en powerbank er du sikker på at du altid har strøm lige ved hånden når du har behov for det! En powerbank er selvfølgelig oplagt til dig der tit er på vandreture, cykelture eller til dig som blot tager mange billeder når du er ude og rejse. Hos Lux-case kan du finde powerbanks i mange forskellige varianter. Vi har blandt andet en powerbank som foruden at oplade din Motorola G4 Play, også kan oplade andre enheder samtidigt. Er du utålmodig, så har vi selvfølgelig også en model som lynende hurtigt sørger for at oplade din smartphone. Uanset hvad du måtte finde frem til, så kan du selvfølgelig vælge imellem mange forskellige modeller og farver, her hos os!

Lydtilbehør til Motorola G4 Play

Mangler du en mini-højtaler til din smartphone? Hos Lux-case kan du finde et stort udvalg af mini-højtalere og endda en del som har ekstra funktioner! Vælg fx en der kan oplade din smartphone imens at musikken spiller! Eller hvad med en mini-højtaler som afgiver et hyggeligt lysshow i takt med at musikken spiller? Vil du hellere fordybe dig i musikkens verden, så har vi naturligvis også massevis af høretelefoner som du kan vælge imellem i vores sortiment. Vi har både on-ear og in-ear modeller og i et væld af forskellige farver!