Motorola Moto E4

Motorola Moto E4
Motorola Moto E4

Motorola, Inc. var et amerikansk multinationalt teleselskab, der blev grundlagt i 1928, og baseret i Schaumburg, Illinois. Efter at have mistet 4,3 mia. USD fra 2007 til 2009 blev virksomheden opdelt i to uafhængige offentlige virksomheder, Motorola Mobility og Motorola Solutions den 4. januar 2011. Motorola Solutions anses generelt for at være den direkte efterfølger til Motorola, da omorganiseringen blev struktureret med Motorola Mobility, at den blev delt ud.  Motorola Mobility blev senere solgt til Google i 2012 og senere erhvervet af Lenovo i 2014.

Moto E4 er en Android smartphones udviklet af Motorola Mobility. Den blev udgivet i juni 2017. Telefonen betragtes som lavbudget og har en lang batterilevetid. Denne smartphone har en krop skabt i aluminium og har plads til 1 simkort. Skærmen er IPS LCD touchskærm med 16 millioner farver. Skærmen er 5.0 tommer og har en opløsning på 720 x 1280 pixel og fremstillet i Corning Gorilla Glass 5. Platformen er Android 7.1.1 (Nougat) og CPU er Quad-core 1.3 GHz Cortex-A53 med Mediatek MT6737 Chipset. Hukommelsen er 16 GB intern med 2 GB RAM. Der er mulighed for udvidelse med microSD kort op til 128 GB. Kameraet er 8 MP front med autofokus og LED flash. Det er både Geo-tagging, HDR og panorama. Det sekundære kamera er 5 MP og har ligeledes LED flash.

Denne smartphone kan optage med video i opløsning [email protected] På navigationssiden har den både amerikanske GPS og russiske GLONASS samt den har desuden FM radio.Den har et Li-lon 2800 mAh batteri der kan holde op til en dag og kan tages ud. Prismæssigt er den i den lave en af mellemklasse telefoner og koster ca. 800 - 900 kroner på det danske marked.

Hos Lux-case har vi et kæmpe udvalg af tilbehør til tablets og vi har selvfølgelig derfor også en masse tilbehør til Motorola Moto E4! Uanset om du leder efter en smart og funktionel måde at beskytte din tablet på såsom med et etui, eller om du leder efter en power bank så du slet ikke behøver at bekymre dig om hvor meget du bruger din tablet, så kan du finde det her! Vi har også høretelefoner og mini-højtalere til Motorola Moto E4, så du kan få mest mulig ud af din tablet! Mangler du et SDkort, en oplader eller noget helt tredje, så kan du også finde det her i vores sortiment! Husk at vi altid har gratis levering og at vi sender din bestilling hurtigst muligt

Står du og mangler et cover til din Motorola Moto E4?. Her hos lux-case har vi et af danmark største udvalg af covers til Motorola Moto E4. Vi har covers i mange forskellige farver og med unikke print påtrykket. Vi har covers der er multi-funktionelle og har blandt andet integreret lommer til plastik kort og kontanter. Vi har covers, hvis indre dele er varmenedsættende og har kickstand til håndfrie brug. Bestil i dag og modtag hurtigst muligt dit nye cover hurtigst muligt med posten.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Flotte covers til Motorola Moto E4

Motorola Moto E4 kan let beskadiges.Hvorfor ikke købe et cover til din smartphone? Så er den beskyttet til enhver tid. Her hos Lux-case har vi et af Danmarks største udvalg af covers til Motorola Moto E4 . Vi har blandt andet covers der er fremstillet i materialer som silikone, læder og plastik. Nogle af vores covers hybridcovers der er fremstillet af flere materialer. Vores covers er super robuste og beskytter solidt bagsiden af din smartphone. Bestil i dag, så kan du være helt sikker på at din smartphone er helt sikker når du bruger den.

Smarte etuier til Motorola Moto E4

Står du og mangler et flot etui til Motorola Moto E4?. Her hos lux-case har vi et af Danmarks største udvalg af etuier til Motorola Moto E4 . Vi har etuier der er fremstillet i materialer som kunstlæder, ægte læder, plastik og silikone. Vores etuier er multi-funktionelle og kan blandt andet foldes til håndfri brug, dens indre dele er varmenedsættende og har indbygget pung for at nævne nogle få eksempler. Tag ikke nogen risiko og bestil dit nye etui så din Motorola Moto E4 er sikret så godt som muligt.