Motorola Moto E4 Plus

Motorola Moto E4 Plus
Motorola Moto E4 Plus

IBM producererde i starten at 1980erne verdens første PCer i masse produktion. De blev med tiden verden største selskab op igennem firserne. Da andre aktører kunne producere bedre computere for lavere omkostninger blev hardware delen solgt til det fremstormene kinesiske selskab Lenovo som overtog produktion og salg af blandt andet flagskibet ThinkPad i 2004. 10 år senere købte Lenovo en anden legendarisk elektronik gigant nemlig Motorola der dog havde været ejet af Google et par år forinden. Motorola havde samlet tabt over 25 milliarder korner på smartphone marked i årene 2004-2007 og det førse til at de ophørte som selvstændigt selskab.

Lenovo har brugt en masse know-how på at sænke produktions omkostninger til Motorola og man har forsøgt at genlancerer navnet under serien Motorola Moto E-serien. I Juni 2017 laceres Motorola Moto E4 Plus og som navnet minder om, er det en storbror til E4. Motorola Moto E4 Plus vejer blot 198 gram og er bygget med front glas i et skelet af aluminium. Den har plads til både singel og dual SIM kort. Skærmen er 5.5 tommer og har 16 millioner farver med en billedopløsning på 720 x 1280 pixel. Den har multi-touch og glasset er Gorilla Glass 5. Operativ systemet er Android 7.1.1 (Nougat) med Mediatek MT6737 Chipset og CPU er Quad-core 1.3 GHz Cortex-A53. Den interne hukommelse er 16 GB med 3 GB RAM i standard versionen og den har microSD slot med mulighed for udvidelse på op til 128 GB.Front kameraet har ikke mindre end 13 MP og det sekundære kamera har 5 MP. Det er Geo-tagging, panorama og HDR. Den har vibration, MP3, WAW ringetoner og højtaler samt 3,5 mm Jack stik udgang.

Her hos Lux-case kan du finde alt, hvad du måtte mangle af tilbehør til Motorola Moto E4 Plus.Vi har et af Danmarks største udvalg af tilbehør til Motorola Moto E4 Plus, så det burde være muligt, at finde noget som falder i din smag. Vi har f.eks covers, skærmbeskyttere, etuier, mini-højtalere og Powerbanks. Hvad venter du på?. Find det du mangler i dag! Det handler sådan set bare om, at du går på opdagelse i vores store udvalg og får dit tilbehør bestilt til din Motorola Moto E4 Plus i dag.

Står du og mangler et nyt cover til din Motorola Moto E4 Plus?. Vent ikke længere for her hos lux-case har vi et af Danmarks største udvalg af covers til Motorola Moto E4 Plus.Vores covers har smukke tryk og er udsmykket med smarte motiver som f.eks dækmotiv. De er fremstillet af materialer som plastik, silikone, kunstlæder og skum. Vores covers er multi-funktionelle. De har har kickstand til håndfri brug, er varme-nedsættende og yder ekstra beskyttelse til kamera linser. Bestil i dag og modtag dit nye etui med posten så hurtigt som muligt.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Flotte covers til Motorola Moto E4 Plus

Det kan altid betale sig at beskytte sin Motorola Moto E4 Plus. Her hos lux-case har vi er af Danmarks største udvalg af covers til Motorola Moto E4 Plus..Der burde være noget for enhver smag og vores covers findes materialer som kunstlæder, plastik, silikone og hybrid for at nævne nogle eksempler. Vores covers har desuden mange smarte funktioner som blandt andet kickstand til håndfri brug og covers der er varmenedsættende. Slip for bekymringer i dag og køb et cover. Det kan altid betale sig at være på forkant!

Smarte etuier til Motorola Moto E4 Plus

Savner du et etui til din Motorola Moto E4 Plus?. Her hos lux-case har vi mange forskellige og unikke etuier. Vi har faktisk et af Danmarks største udvalg af etuier til Motorola Moto E4 Plus. Vores etuier kommer i mange forskellige materialer som læder, ægte læder, plastik og silikone. Vores etuier findes med smuk print og tryk.

Andre har unikke motiver Med vores store udvalg af etuier til Motorola Moto E4 kan du altid være sikker på at din telefon har den størst mulige beskyttelse. Tag ikke nogen chancer og beskyt din Motorola Moto E4 Plus i dag og køb en af vores mange smkke etuier. Motorola Moto E4 er en budget telefon ja men og det kan altid betale sig at anskaffe sig et etui, der yder optimal beskytttelse.

Disse etuier kommer med mange funktioner som magnetisk lås, kan sammenfoldes til håndfri brug og har indbygget pung bare for at nævne nogle få. Bestil i dag og modtag hurtigst muligt dit nye etui med posten.