Motorola Moto 360 - 46mm

Motorola Moto 360 - 46mm
Motorola Moto 360 46mm udkom i september i 2015 og har fået en overhaling i forhold til forgængeren. Dette smartwatch har et 400 mAh batteri modsat forgængerens 320 mAh batteri og udnytter ligeledes batteritiden endnu bedre! Uret har en 1.56” IPS LCD touchskærm med en opløsning på 360x330 og hele 233 PPI, der er beskyttet af Gorilla Glass 3. Det har en tykkelse på blot 11.4 mm tykkelse og er vandtæt i op til 1½ meters dybde i op til 30 minutter. Det er således et yderst holdbart ur der netop er beregnet til at tage med på farten. Med Snapdragon 400 og 512 megabyte ram kører softwaren som en drøm og med 4 GB indbygget harddisk er der plads til at tage filer med på farten også. Af positive ting bør især urets stilrene udseende fremhæves og dets forberede ydelse og batteritid. Derudover er der stor mulighed for at tilpasse Motorola Moto 360 46mm efter behov.

Hos Lux-case har vi et bredt udvalg af tilbehør til dit smartwatch, såsom beskyttelsesglas, opladere og remme. Gå på opdagelse og find lige netop det tilbehør du står og mangler!
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden
  1. Motorola Moto 360 46mm tempered glass screen protector
    Special Price 79,00 DKK Regular Price 89,00 DKK
  2. Skærmbeskytter i hærdet glas til Motorola Moto 360 46mm (2nd gen)
    Special Price 99,00 DKK Regular Price 129,00 DKK
  3. Silikonerem til smartwatches
    Special Price 139,00 DKK Regular Price 179,00 DKK
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden

Hos Lux-case.dk kan du finde det meste! Vi specialiserer os i tilbehør til smartphones og mobiltelefoner og har et udvalg på over 30.000 produkter! Hvad enten du er på udkig efter et cover eller et etui til din telefon, så kan du være sikker på at du kan finde det lige her. Vi har et væld af farver, motiver og materialer at vælge imellem. Vælger du fx. et cover lavet af TPU, er du både beskyttet mod slag og stød og mod ridser og skrammer, i og med at TPU er et mellemhårdt materiale med elastiske egenskaber.

Som noget nyt forhandler vi også tilbehør til GoPros og til Smartwatches! Det er super smart at man ikke behøver at hive telefonen op af lommen hver gang man modtager en notifikation, men blot kan kigge på uret. Vi spår smartwatches en stor fremtid og det bliver uden tvivl et uundværligt accessory inden længe, grundet den måde urene udvider telefonernes funktioner på!

Mangler du derfor tilbehør til din Motorola Moto 360 - 46mm, så er du kommet til det rette sted! Er du træt af standard remmen der kommer med uret og vil gerne skille dig lidt ud? Eller mangler du en ny oplader eller ekstra beskyttelse til dit ur? Vi forhandler både kabler, ladere, beskyttelsesglas samt remme af enhver afskygning til dit ur! Husk at vi altid har gratis fragt hos Lux-case.dk og at vi også har et stort udvalg af bærbare højtalere og høretelefoner hvis du skulle stå og mangle det. Vi afsender selvfølgelig altid din bestilling samme dag, så længe du bestiller inden kl 17.