Motorola Moto 360 - 42mm

Motorola Moto 360 - 42mm
Motorola Moto 360 - 42mm udkom i september i 2015 og har et 300 mAh batteri som den drager fuld udnytte af. Det er et yderst holdbart smartwatch der er vandtæt i op til 1½ meters dybde i op til 30 minutter og hvis skærm er beskyttet af Gorilla Glass 3. Den er således netop beregnet til altid at være med på farten. Skærmen er 1.37” og har en opløsning på 360x325 og hele 263 PPI. Med en tykkelse på blot 11.4mm virker det ikke som et bulky ur og selve software-delen kører flydende uden problemer – hvilket i høj grad skyldes den hurtige Snapdragon 400 og urets 512 megabyte ram. Af positive ting bør især urets stilrene udseende fremhæves og dets ydelsesevne og batteritid. Derudover er der stor mulighed for at tilpasse Motorola Moto 360 - 42mm efter behov. Brugere har ytret at de ikke er så glade for at at det såkaldte ”flat tyre” stadigvæk er at finde i uret, men det er den vej Motorola har valgt at gå og det er om noget en smagssag. Det samme gør sig gældende ved at der ingen vibration er ved feedback, men blot lyd-notifikationer.

Hos Lux-case har vi et bredt udvalg af tilbehør til dit smartwatch, såsom beskyttelsesglas, opladere og remme. Gå på opdagelse og find lige netop det tilbehør du står og mangler!
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
  1. Motorola Moto 360 42mm tempered glass screen protector
    Special Price 79,00 DKK Regular Price 89,00 DKK
  2. Skærmbeskytter i hærdet glas til Motorola Moto 360 42mm (2nd gen)
    Special Price 99,00 DKK Regular Price 129,00 DKK
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
Her hos Lux-case.dk kan du finde det meste! Vi har specialiseret os i at have et kæmpe udvalg af tilbehør til smartphones og mobiltelefoner og har således over 30.000 produkter på lager, der blot venter på at blive afsendt! Hvad enten du er på udkig efter et cover eller et etui til din telefon, så kan du være sikker på at du kan finde det lige her. Vi har et væld af farver, motiver og materialer at vælge imellem. Vælger du fx. et cover lavet af TPU, er du både beskyttet mod slag og stød og mod ridser og skrammer, i og med at TPU er et mellemhårdt materiale med elastiske egenskaber. Vi har også holdere, kabler og beskyttelsesfilm, hvis du skulle stå og mangle det!

Som noget nyt forhandler vi selvfølgelig derfor også tilbehør til GoPros og til Smartwatches! Det er super smart at man ikke behøver at hive telefonen op af lommen hver gang man modtager en notifikation, men blot kan kigge på uret. Vi spår smartwatches en stor fremtid og det bliver uden tvivl et uundværligt accessory inden længe, grundet den måde urene udvider telefonernes funktioner på!

Mangler du derfor tilbehør til din Motorola Moto 360 - 42mm, så er du kommet til det rette sted! Er du træt af standard remmen der kommer med uret og vil gerne skille dig lidt ud? Eller mangler du en ny oplader eller ekstra beskyttelse til dit ur? Vi forhandler både kabler, ladere, beskyttelsesglas samt remme af enhver afskygning til dit ur! Husk at vi altid har gratis fragt hos Lux-case.dk og at vi også har et stort udvalg af mange andre spændende produkter til din smartphone. Vi afsender altid din bestilling samme dag, så længe du bestiller inden kl 17.