Microsoft

Microsoft
Ejer du en Microsoft enhed så er her du finder det bedste tilbehør du søger til din Microsoft telefon eller tablet. Vi har alt fra flotte etuier, covers og hvad end du kan forstille dig af tilbehør, som forskellige slags højtalere, bil opladere, Bluetooth headsæt og høretelefoner. Vi sørger altid for at have et bredt udvalg af covers og cases til Microsoft - Vores lager er altid fyldt op. Find alt til Lumia og Surface her på siden. Tag endelig et kig her på siden, og se om du finder noget tilbehør der falder i din smag. Hvis du bestiller inden kl. 17 så søger vi får at du modtager din vare allerede dagen efter.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Microsoft

Vi kender alle sammen elektronik giganten Microsoft der blev stiftet af verdens rigeste mand Bill Gates. Microsoft er mest kendt for at producere styresystemer til en hav af computere verden over. Vi begyndte at se lidt til Microsoft i Smartphone branchen, da Nokia begyndte at producere deres Lumia modeller. I år 2013 efter et længere samarbejde i mellem Microsoft og Nokia, opkøbte Microsoft mobilgiganten Nokia, og er derefter begyndt at producere Microsoft Lumia modellen. Den seneste Nokia Lumia model der blev produceret var Lumia 638 der udelukkende blev solgt i Indien tilbage i 2014.

Lumia modellerne har altid været kritiseret for ikke altid har kunne følge med deres nærmeste konkurrenter, så som HTC, Samsung og Apple. Microsoft har lagt meget vægt i ændre folks synspunkt på Lumia modellerne, ved at forbedre dem på samtlige parametre. Men Smartphone branchen er utroligt konkurrence præget og samtidig med at Microsoft udvikler deres telefoner, gør deres konkurrenter det selvfølgelig også. Men Microsoft Lumia modellerne er nogle rigtig gode Smartphones der har en hurtig processor, godt kamera og mindst lige så mange muligheder, som vi ser på andre moderne Smartphones.

Så er du på udkig efter noget tilbehør så som fede covers eller etuier, f.eks til Microsoft Surface eller Lumia så tag endelig et kig under diverse kategorier ude til venstre, og se om du finder noget der falder i din smag! – Vi levere selvfølgelig altid fuldstændigt Gratis, og hvis når du bestiller din varer inden kl. 17.00 så sender vi pakken allerede den samme dag.