MacBook

MacBook

Leder du efter tilbehør til din MacBook Pro eller MacBook Air som fx et flot og beskyttende, etui, cover eller et par mini-højtalere, så er du kommet til den bedste side der er. Lux-case.dk har det største udvalg af beskyttelse til smartphones, tablets og laptop. Derfor har vi selvfølgelig også kvalitets udstyr til macbook, pro modellen såvel som til air. Det er en selvfølge at beskytte sin Macbook så godt som muligt, og det er vores mission at udbyde det bedste indenfor beskyttelse og tilbehør, så din Macbook altid er så beskyttet som muligt. Vi har også både høretelefoner og mini-højtalere, så du kan få super god lyd ud af din Macbook. Vi har også fri fragt og vi sender ud alle hverdage helt frem til kl 17.00.


 

gratis

Gratis levering

✔ Dagligt med Post Danmark

✔ Alle produkter på lager

✔ Udvidet fortrydelsesret

emaerket

e-mærket

✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-

✔ En nem og gennemskuelig handel

✔ Løbende kontrolleret

 

support

Fantastisk support

✔ Telefon eller email alle hverdage

✔ For vore kunders skyld

Apple Macbook

 

Macbooken er det ypperste du kan finde indenfor bærbare computere. Macbooken slog igennem for efterhånden en del år siden, men dengang som nu skyldes dens store popularitet i lige så høj grad dens unikke design som dens mange gode egenskaber, både software mæssigt og i forhold til hardwaren.

 

Luxs-case.dk har altid gået meget højt op i, at vores kunder kun gik den bedste beskyttelse til deres elektroniske udstyr som muligt. Men især til en skrøbelig og dyr gadget som macbook'en er det afgørende for os, at vores kunder er tilfredse og kan se, vores produkter virker i situationer, hvor deres bærbar ellers ville være kommet til skade.

 

Vi har derfor et kanon godt udvalg er covers og tilbehør til din Macbook. Fx har vi mange forskellige flotte etuier, så du kan have din bærbar med dig i tasken eller under armen, men uden, at den nemt bliver beskadiget deraf. Alle vores covers til Macbook er lavet af et specielt holdbart materiale, der yder optimal beskyttelse. Samtidig er det fremstillet i meget let materiale, så din Macbook ikke bliver tungere eller større at have med. Fordelen ved en Macbook frem for andre bærbare er netop dens lette design. Derfor bliver anvendeligheden kraftigt forringet, hvis dit cover eller etui er unødvendigt stort eller tungt, så den bliver sværere for dig at have med rundt. Vores covers til macbook er derfor gjort så lette og små som muligt, men kun sådan, at de stadig beskytter maksimalt mod stød eller tab.

Vi har samtidig macbook etuier i rigtig mange forskellige variationer, så vores kunder har noget at vælge i mellem og så de kan sikre sig, at de ikke nødvendigvis må købe det samme som en af deres nærmeste har, hvis de gerne vil skille sig ud. Derfor findes vores beskyttelse i mange forskellige farver og materialetyper. Vi har fx et meget eksklusivt etui i ægte læder, der vil få din macbook til at se ligeså dyr og god ud som den er. Så hvis du mangler et business etui er dette helt sikkert det rigtige at vælge.'

 

Du vil sikkert også gerne kunne høre musik fra din macbook, men uden at skulle bruge de indbyggede højtalere. Et par mini-højtalere som man nemt kan smide ned i tasken til ens macbook og, hvad man ellers har med, er derfor en virkelig god løsning, hvis man gerne vil have fremragende musik og samtidig ikke gider slæbe rundt på et par tunge højtalere. Vi går meget op i, at alt vores Apple udstyr er flot designet, så det matcher Apples meget flotte produkter. Du vil derfor kun finde mini-højtalere her, der både er værd at fremhæve for deres gode lyd samt deres flotte design. De er ikke produceret af Apple, men kunne have været det!

 

Vi har også høretelefoner til macbook, så du også kan slappe af til din ynglings musik uden at andre skal høre det.