LG

LG Covers & Tilbehør - På lux-case.dk har vi altid de nyeste covers og tilbehør til alle de nye LG Mobiltelefoner der kommer på markedet. Vi køber bredt ind så der gerne skulle være et mobil cover der passer til alles smag. Udover Covers har vi også stort udvalg af opladere, beskyttelsesfilm,etuier til alle slags LG telefoner.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

LG

LG er er et syd koreansk firma, der har mange smartphone og tablet modeller. De sælger stort i hele verden - Især Asien og Europa. Fælles for alle deres enheder, er at du får god kvalitet til få penge.
Det samme gælder for de produkter, vi sælger her på siden. Høj kvalitet til lave priser.

LG Covers

Covers er den mest enkelte måde at beskytte din telefon, for ridser, skader og evtuelle tab. De fås i mange forskellige materialer, som TPU, silikone, hård plastik og træ. Derudover fås de i mange forskellige farver, mønstre og former. Find din LG model, og find dit nye cover til LG i dag.

LG Etuier

Vores etuier til LG, udover din enhed er beskyttet, så får du også beskyttet din enhed på en smart måde. Mange af etuier er nemlig blandt andet med kreditkortholder, og har andre funktioner som stander. Så er dine kort og telefon samlet et sted. En stander er også smart, så du kan surfe rundt på nettet eller se youtube videoer, uden at skulle holde din telefon i hånden.
Vi har også flere etuier i ægte læder, PU læder og med motiver.

LG Tilbehør

I vores tilbehør afdeling finder du alt det som du kunne tænke dig til din smartphone eller tablet. Du finder et væld af holdere, høretelefoner, højtalere opladere, diverse kabler, powerbanks og...
Ja, kort sagt: Alt til din LG du kan forstille dig!

Husk at lux-case altid giver 100% Gratis Levering